Venčanica

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

„Venčanica” je dobila elitnu Advans prajz nagradu Roman Venčanica držaće vam pažnju već od prve stranice, jer je to priča kakvu samo Rejčel Houk može da napiše.

- Džem Džouns, autorka nagrađenih romana Kako zapamtiti datum i Tamo ćeš me naći

Venčanica je jedinstvena priča o trajnoj ljubavi koja spaja prošlost i sadašnjost i prati misteriju ispletenu oko jedne venčanice. Rejčel Houk je, na preko 300 stranica, uspela da naniže galeriju zanimljivih likova, stvori uzbudljiv zaplet i dovede priču do srećnog završetka u stilu: ,,I posle toga su živeli dugo i srećno.” Od srca vam preporučujem ovu knjigu.

- Deniz Hanter, autorka bestselera Zaliv Surender / Slučajna mlada.

Talentovana Rejčel Houk predstavila nam je savremenu ljubavnu priču koja se ukršta sa misterijom iz prošlosti. Pregledajte vaš spisak knjiga koje treba pročitati. Venčanica, kao roman sa utkanom tematikom iskupljenja i milosti, zaslužuje mesto na vrhu te liste!

- Seli Rasing Tomlinson

Bel iz priče Sve stvari sa juga i autorka knjiga Sju Elenine devojke nisu debele i Ona samo ima veliku težinu. Pisanje Rejčel Houk puno je mudrosti i osećajnosti a roman Venčanica, priča o umetnički kreiranoj i sašivenoj venčanici, nije izuzetak u njenom opusu. To je i priča o četiri divne žene čudesno povezane jednom istom haljinom koja je, čudnim sticajem okolnosti, preživela čitav vek. Njihove potrage za ljubavlju i prepreke na koje pritom nailaze svakako će vas ostaviti bez daha.

- Bet Veb Hart, autorka bestselera Izlazak sunca u Beteriju / Ljubav, Čarlston.

Od trenutka kada sam čula za ovu knjigu nisam mogla da dočekam da je nabavim. Venčanica koju su u razdoblju od sto godina nosile četiri različite žene? Da, svakako. Za sve one žene koje su listale časopise za neveste, posmatrale emisije uživo o venčanjima ili sanjarile o tome da i same budu mlade Rejčel Houk je napisala ovu jedinstvenu priču koja će vam zarobiti srce.

- Meribet Volen, autorka romana Poštansko sanduče, Ona čini da sve izgleda lako i Knjiga posetilaca.

Nežna priča koja povezuje nekoliko generacija žena, a svaka od njih je proizvod svoga vremena ali, na neki način, takođe i avangardna. To je divna priča protkana ljubavlju, verom i misterijom, a u centru zapleta je jedna izuzetna haljina. Venčanica će svakako osvajati književne nagrade.

- Lajza Vingejt, dobitnica Nagrade za nacionalni bestseler i Nagrade Kerol za romane Leto maslačka i Zaliv plavog meseca.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply