Jane Feather: Vjenčanje na Valentinovo

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Odjednom se povukao sve dok se nije našao iza nje. Stisak mu se prebacio na njezina ramena. Činilo se da se Emma ne može pomaknuti. A zatim je osjetila njegov dah bočno na licu, najnježniji mogući poljubac na svom uhu. Njegov je jezik sunuo u usku školjku, a zubi su mu blago grickali njezinu ušnu resicu.
I sad je Emma znala. To nestašno, golicavo milovanje pripadalo je samo jednom muškarcu. Muškarcu koji je točno znao kakav joj to nemirni užitak pruža. Znala je, ali sledila se... sledila se u ovom trenutku, u ovom čarobnom vrtu. Ovo se nije dogaalo u stvarnom svijetu. U stvarnom svijetu ona to ne bi željela.
Nije shvatala kako se to može dogadjati, ali nije joj niti bilo potrebno da shvati. Što god da se dogaalo, pripadalo je nekoj drugoj razini gdje je sve bilo paradoksalno, a paradoksalno je imalo smisla.

Usne su mu se pomaknute s njezina uha na njezin vrat. Jezik mu je povukao vlažnu, draškavu liniju od male kvrge na vrhu njezine kralješnice do plitke brazde u podnožju njezine lubanje.
Emma je zadrhtala od naslade. Kliznuo je rukama oko njezina tijela...


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply