Vrele noći na Kipru

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

DANIJELA
Vrele noći na Kipru


Bio je junak njenog detinjstva, prvi mladić, verenik, a onda se desilo nešto što se isprečilo
njihovoj ljubavi. Kada su se, nakon tri godine, ponovo sreli, Leon je Bei pokazao koliko je još uvek želi.
Njihova stara veza obnavlja se na ostrvu ljubavi, Kipru.
Ona uzaludno pokušava da odoli njegovom zavođenju, ali sa svakim danom koji provede u njegovoj
vili pored mora, njena strast sve više se razbuktava...

Bea se osvrtala po prepunoj dnevnoj sobi. Stereo uređaj bio je toliko pojačan da su basovi grmeli, a lajtšou je bacao svetlost na parove koji su plesali. Bea se smešila. Trebalo bi da je dobro raspoložena jer je žurka bila organizovana povodom njenog dvadeset i prvog rođendana, ali bolela ju je glava.
Okrenula se i, gledajući kroz prozor u noć, odlutala u mislima i prinela čašu usnama. Šampanjac joj nije nimalo prijao, osećala se prazno i znala je da će je ova žurka samo još više oneraspoložiti. Sledećeg dana otputovaće u London da bi od ponedeljka mogla da počne da radi novi posao.
Uvozno-izvozno preduzeće osnovao je njen otac Džon Stefan, u saradnji sa svojim prijateljem Nikom Gregorisom, Grkom sa Kipra.
Obojica su umrli, a preduzeće je, u međuvremenu, doživelo ekspanziju i postalo moćan koncern koji je investirao u mnoge privredne grane. Za njega se Bea nije plašila, bila je spremna na sve izazove.
jedino čega se pribojavala bio je ponovni susret sa Leonom Gregorisom.
On je bio rukovodilac firme i vrhunski menadžer, a njegova je uvek bila poslednja pri donošenju odluka. Nakon smrti svog oca, osnivača firme Nika Gregorisa i njegovog partnera, preuzeo je rukovođenje kompanijom. Bea je bila i suviše mlada da bi brinula o svojih trideset posto vlasništva, pa je on upravljao i njenim delom firme koji je nasledila od oca.
Bea i Leon poznavali su se veoma dugo. On je bio njen veliki prijatelj i zaštitnik, četrnaest godina stariji od nje. Kada je bila mala, gledala je na njega kao na starijeg brata, međutim, takav njihov odnos umnogome se promenio nakon smrti njenog oca. Poslednje tri godine odnos između nje i Leona bio je isključivo poslovne prirode.
Ponekad su se čuli telefonom, a sve važne stvari regulisali su njihovi advokati.
Kada joj je otac umro, Bea je imala sedamnaest godina, a majka joj je umrla odmah nakon porođaja. Njen tata nikada nije prežalio pokojnu suprugu pa se nije ponovo oženio, ćerkaje bila centar njegovog sveta, a kad je i on umro, ona je živela u kući svoga oca u Mitfordu na severu Engleske. Budući da je bila suviše mlada da bi se brinula o sebi, na nju su pazili tetka Lil i njen muž Bob.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 4.7]Leave a Reply