Zavedeni glumac

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

U mislima je još jednom prevrtela informacije koje je dobila: Džordanu su trideset i četiri godine i najmlađi je od troje braće. Pre šest meseci doživeo je tešku nesreću i tom prilikom polomljene su mu sve kosti koje su se polomiti mogle na desnoj strani tela. Posle brojnih operacija mogućnost kretanja bila mu je i dalje ograničena, pa se nastanio na imanju u Engleskoj i tamo je živeo potpuno izolovano.
Dosad u njegovom dosijeu nije pronašla ništa neobično.
Sve sam to viđela na svojim bivšim pacijentima, gospodine Kler -rekla je samouvereno. Nagnuo se prema njoj oslonivši se Jaktovima o sto.
- Pokušavam da vam kažem da Đžordan neće prihvatiti još jedno
druženje s psihoterapeutom, siguran sam u to!
U njenim ušima ta rečenica nije zvučala nimalo prijatno i nesvesno je popravila držanje. Bila je ponosna na svoje znanje i samostalnost u radu, dobro je pročešljala izveštaje lekara specijaliste i znala je da su doktori medicine uradili sve što je u njihovoj moći, što znači da je sada sve zavisilo od pacijenta. Pitala se kako se Lukas Sent Kler domogao poverljivih izveštaja.
Suzila je pogled.
- Sta konkretno pokušavate da mi kažete? - upitala je.
Nasmejao se.
zavedeni-glumac- Da, sada vidim da apsolutno zaslužujete karakteristiku osobe koja barata činjenicama i koja je vrlo direktna.
To je bilo tačno, kada je posao u pitanju, nije znala za kompromis. Ćak je i njen izgled: kosa začešljana u strogu punđu i jedva malo maškare na trepavicama, ukazivao na to da ne uključuje previše emocije nego se isključivo oslanja na znanje. Iskreno se nadala da nije čuo za nemile scene u kojima je nedavno bila učesnik i koje su pretile da naruše njenu reputaciju. Naime, žena njenog bivšeg pacijenta Rosalinda Njuman teretila ju je da je imala aferu s njenim mužem Ričardom i toliko je bila uporna da je pokrenut sudski postupak u kojem je Stefani branila njena sestra Džoj.Nastavak na broju 2...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 3.3]Leave a Reply