Zavedeni glumac

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Verovatno bih morao da Vas upozorim, gospođice Kinli, na to da se moj brat u poslednje vreme ponaša kao arogantni magarac.Mora da im je to u familiji,pomislila je Stefani dok je paţljivo posmatrala Lukasa Sent Klera. Sedeo je iza masivnog drvenog stola u londonskoj kancelariji ‖Sent Kler‖ korporacije. Bio je visok, tamnokos i na aristrokratski način atarktivan, ali iz njega je izbijala uzdrţanost koja se graničila s hladnoćom. Nije bio neljubazan u bukvalnom smislu, ali jeste bio oličenje arogancije. Moţda je razlog tome što je stekla negativan utisak o njegovom karakteru bilo i to što za nju, kao ţenu uopšte nije pokazivao interesovanje. Uostalom, valjda je devojka mogla da mašta o tome da izuzetno privlačan, seksepilan, egzotičan i ultrabogat muškarac ţeli samo nju? Međutim, razlog njegove nezainteresovanosti leţao je upravo u tome što je bio neverovatno bogat. Imao je više novca nego budţet nekog manjeg grada i, sudeći po tekstovima iz medija, druţio se isključivo s dugonogim plavušama. A ona je, natprosečno visoka i vatrenocrvene kose, imala zaista male šanse. Uostalom, bila je vlasnica ordinacije, radila je kao psihoterapeut i pozvana je da pomogne u rehabilitaciji njegovog mlađeg brata. Sasvim opušteno podnela je njegov mračni pogled.
- Gospodine Kler, većina ljudi koji duže trpe bol promene se i postanu agresivni.
Nasmešile su se njegove lepo oblikovane usne, ali se nije promenio izraz očiju.
-Da, verujem, a bićete u prilici da vidite koliko je Džordan agresivan.
U mislima je još jednom prevrtela informacije koje je dobila: Džordanu su trideset i četiri godine i najmlađi je od troje braće. Pre šest meseci doživeo je tešku nesreću i tom prilikom polomljene su mu sve kosti koje su se polomiti mogle na desnoj strani tela. Posle brojnih operacija mogućnost kretanja bila mu je i dalje ograničena, pa se nastanio na imanju u Engleskoj i tamo je živeo potpuno izolovano.
Dosad u njegovom dosijeu nije pronašla ništa neobično.
Sve sam to videla na svojim bivšim pacijentima, gospodine Kler -rekla je samouvereno. Nagnuo se prema njoj oslonivši se laktovima o sto.
-Pokušavam da vam kažem da Džordan neće prihvatiti još jedno druženje s psihoterapeutom, siguran sam u to!


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 4 Prosjek: 4]Leave a Reply