S.E. Phillips: Doručak u krevetu

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Prezrivi izraz Gordonova lica govorio joj je da mu se živo fućka za to. U posljednje vrijeme i njoj se živo fućkalo. Pogleda koliko ima benzina. Bio je pri kraju, ali nije htjela trošiti novac puneći spremnik prije nego što mora. S ljepše strane gledano, kome treba benzin kad je stigla na kraj puta? Zaokrenula je za ugao i ugledala prazno parkiralište na mjestu gdje je nekad stajala Rvanova kuća. Ryan Galantine bio je Barbiekin Ken. Najomiljeniji momak; najomiljenija djevojka.

Slomila mu je srce na prvoj godini faksa kad ga je prevarila sa sportskom zvijezdom Darrenom Tharpom koji joj je postao prvi muž. Sugar Beth se sjećala kako je Winnie Davies znala gledati Ryana kad je mislila daje nitko ne vidi. Kao daje trapavo siroče imalo izgleda s divnim frajerom kakav je bio Ryan Galantine. Sugar Bethin klan prijateljica, Sirene, pišale su u gaće smijući joj se iza leđa. Sjetivši se toga, još više se snuždila. Vozeći prema središtu grada, primijetila je daje Parrish iskoristio novostečenu slavu mjesta zbivanja i glavnih likova publicističke uspješnice Posljednja selendra usred ničega. Novi turistički ured privlačio je rijeke turista i vidjela je da je grad uređen.

Pločnik ispred prezbiterijanske crkve više nije bio uleknut, a ružna ulična rasvjeta uz koju je rasla, zamijenjena je lijepim svjetiljkama s prijelaza stoljeća. Duž Tvlerove ulice, zgrade iz vremena prije Građanskog rata te viktorijanske i neoklasicističke zgrade, bile su svježe obojene, s novim pročeljima, a kupolu rugobe u talijanskom stilu gospođice Eulie Baker, krasio je živopisni vjetrokaz. Sugar Beth i Ryan ljubakali su se iza te kuće večer prije nego što su otišli do kraja.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply