[Esmeralda] Zavodjenje u prinčevoj palati

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Kakva besramna egzibicionistkinja!

Princ Mateo - drugi po redu naslednika trona kraljevske kuće Santina - prezrivo je odmeravao provokativnu plavušu. Pored toga što njena garderoba nije bila prikladna za bal povodom zvanične veridbe, dozvolila je sebi da flertuje s pevačem benda.
Očigledno je da nije imala potrebne manire niti je na pozivnici pročitala uputstvo o obaveznoj garderobi. U crvenoj haljini sa šljokicama delovala je kao cvet divljeg maka u buketu belih ruža.
Ubitačne visoke potpetice odale su njenu pripadnost klasi parti gerli.Sve na njoj podsećalo ga je na leto i jagode: blistava kosa, pune grudi, izazovne usne...

I dok je zurio u nju mračnim pogledom, plavuša se izazovno nasmešila, na šta nijedan normalan muškarac nije mogao ostati ravnodušan. Neočekivana eksplozija neizdržljivih prohteva obuzela je njegovo telo i on je bukvalno ostao bez daha. Mateo je bio šokiran intenzitetom reakcije svog tela, jer je do tog momenta bio imun na ženske trikove.

Frustrirano se okrenuo prema starijem bratu.

- Zbog apsolutnog nedostatka ukusa i manira, sumnjam da je njeno prezime Džekson. Ne verujem da je ona pripadnik tvoje buduće porodice - promrmljao je sarkastično.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply