Iluzija jedne noći

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Ostavila je torbu pored vrata i uputila se u dnevnu sobu, do bara jer joj je piće bilo neophodno. Tejlor je retko pila, činila je to samo onda kada je osećala potrebu da se malo opusti.
Nasula je malo francuskog konjaka u čašu i umorno protrljala ukočeni vrat. Čitav jedan zid dnevne sobe bio je u staklu i vodio je na terasu s koje se pružao pogled na grad.
Terasa je bila uređena tako da predstavlja malu zelenu oazu. Bila je tu fontana, lepo oblikovano zimzeleno drveće, raznobojno cveće u ukrasnim žardinjerama i garnitura za sedenje od ratana.
Tejlor je volela da provodi slobodno vreme na toj terasi jer je tu zaista mogla potpuno da se opusti. Najviše je uživala u opuštanju u toploj vodi đakuzija u uglu terase.
Tejlor je polako prišla staklenim vratima koja su vodila na terasu i zastala je otpivši gutljaj pića. Pažnju joj je privukao šum vode karakterističan za đakuzi i ona pogleda u tom pravcu.
U prvom trenutku nije bila sigurna da je dobro videla i zato je nakratko zažmurila. Međutim, kada je otvorila oči, slika pred njom bila je ista. Ma koliko njen mozak odbijao daje prihvati, bila je stvarna.
Njen verenik Piter Hendriks, čovek za koga je smatrala daje bezgranično voli, bio je u đakuziju. Ali, nije bio sam. Društvo mu je pravila nepoznata plavuša. Koliko je Tejlor mogla da vidi, oboje su bili nagi i u veoma prisnom položaju.

 

Nastavak na strani broj 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 4 Prosjek: 4.8]Leave a Reply