Ispit hrabrosti

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

- 28 godina... Radila kao stjuardesa u najveam svetskim kompanijama... Govori tečno francuski, nemački i italijanski jezik... Odličan plivač... Savršeno zdravlje... - zatvorio je dosije i bado ga na sto.
- Pravi ženski Supermen, nema šta...
- Osećam lija to ironiju u tvom glasu, Čens? - Robert je podozrivo pogledao u svog sina. - Ne veruješ da su podad te devojke tačni?
- Kroz ovu kancelariju je od njenog osnivanja promarširalo nekoliko hiljada potendjalnih stjuardesa. Sve one su u prijavama pisale bajke o sebi, da bi se kasnije ispostavilo kako su pre-terivale u samohvalisanju.
- Nemoj da zaboraviš daje ovih jedanaest devojaka prošlo sve testove i da predstavljaju uži izbor od stotinu kandidatkinja, koliko se prijavilo na naš konkurs. Dajana Holidej ima ubedljivo najbolje rezultate na testovima, a odgovori na upitniku su joj zadivljujući Jedina među svim prijavljenim kandidatkinjama ima radnog iskustva kao stjuardesa - Robert je pokazao kažiprstom na dosije, kojeg je Čens još uvek držao u md. - Gospođica Holidej je priložila i izvrsne preporuke prethodnog poslodavca, predsednika kompanije ,,ATF". Sigurno ćeš ih pronađ u dosijeu.
- Pazi, oče, nemoj pogrešno da me shvatiš - Čens je bado fasciklu na sto.
- Ako ta Dajana zaista tečno govori ova tri evropska jezika, plus engleski kao matemji, i ako pritom izgleda pristojno, ne vidim nikakvu smetnju nameti da je primimo na posao.

Nastavak na broju 2...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 4 Prosjek: 4]Leave a Reply