Između ljubavi i mržnje

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Posle saobraćajne nesreće Kira je poslala telegram Doneasovoj porodici ali ga niko, verovatno, nije pročitao. Niko iz porodice Telokos nije došao na sahranu. Kira nije mogla da poveruje u to da ljutnja može da traje i posle smrti.
Posle smrti roditelja Pol se povukao u sebe. Mada se to spolja nije primećivalo, Kira je znala da on pati. Mučili su ga košmarni snovi, izgubio je apetit i naglo je oslabio.
Uložila je mnogo truda, vremena, snage i volje da ga vrati u normalno stanje. Zato je odlučila da ne dozvoli nikome, pa ni Leonidasu Telokosu, da ga ponovo uzdrma. Pre će umreti nego da mu prepusti Pola, pomislila je ljutito.
Ipak, u jednom trenutku zapitala se kakav je čovek Polov stric. Nametalo joj se i pitanje zašto nije došao da vidi dečaka. To bi bilo mnogo bolje nego što je pokušao da joj oduzme dečaka posredstvpitt u^lednog londonskog advokata.izmedju-ljubavi-i-mrznje
Bes je nestao kada je stigla pred zgradnj) kojoj je stanovala i preovladala ju je odlučnost da ne popusti ni pred čim. Znala je daje ona potrebna Polu, a ne neki neznanac.
Dešavalo se da Pol prekine ignri da je potraži, a onda bi se bez roči vratio u svoju sobu. Nikada ga nije pitala zastoje došao, znala je da proverava da li je tu. Njegovi roditelji su nestali bez upozorenja i on se plašio da će se nešto slično desiti i njoj.
Posle nesreće postao je veoma nesiguran i Kira je uložila mnogo napora da mu povrati samopouzdanje. Osim toga, po prirodi je bio ozbiljan dečak. Njegovo grčko poreklo videlo mu se na licu: imao je taman ten, crnu kosu i krupne, crne oči.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 3 Prosjek: 4]Leave a Reply