Iznad oblaka

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Volela bi iznad svega da je to što joj se događa san, čak bi uživala i u najgoroj noćnoj mori samo da nije ni u kakvoj vezi sa stvarnošću. Svaka noćna mora završila bi se s dolaskom jutra i sve bi se vratilo u normalu.
Mada, Samer nije znala kako izgleda normalan život otkad su joj roditelji poginuli pre mnogo godina. A sada ovo... pomislila je duboko uzdahnuvši. Sledećeg trenutka trgnula se iz misli jer je osetila da snažna ruka stiska njeno rame.
- Udi u automobil, dušo - ponovo je čula poznati glas.
- Pobrinuću se za ostalo.
Samer je polako podigla pogled do lica Maksvela Renvorta i bez reći je klimnula glavom. Dozvolila mu je da je povede kroz mnoštvo ljudi odevenih u crno. Mogla je da oseti njihove saosećajne poglede na sebi.
Odsutno je koračala sve vreme osećajući Maksvelovu ruku na leđima. Ćim su stigli do limuzine koja ih je čekala, šofer je požurio da otvori vrata i ona je utonula u udobno sedište.
Iz nekog razloga njena pažnja nije se zadržala na bogato uređenoj unutrašnjosti limuzine već joj je pogled odlutao nazad, prema groblju. Ponovo je čula Maksvela da joj nešto govori, ali nije uspela da shvati smisao njegovih reči pa je nemoćno klimnula glavom.
Osetila je da joj suze ponovo klize niz obraze, ali nije više imala snage da ih zaustavi. Nema više nikoga, ostala je sama na svetu. Poslednji član porodice, njen brat Trevor poginuo je daleko, na drugom kontinentu, u nekom besmislenom ratu.
Trevor je stupio u vojsku da bi mogao da plača njeno školovanje i hipoteku na kući koja im je ostala od roditelja. Ali sada ga više nema a njen život pretvorio se u haos. NASTAVAK NA STRANI 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply