Andjeoski osmeh

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Dan je za Karolinu Frenklin počeo obično, kao i svi ostali dani u nedelji. Istuširala se i obukla svog sestrića, desetomesečnu bebu, zatim ga je nahranila i odnela u stan gospođe Moubrej, koja ga je čuvala dok je Keri bila na poslu. Zatim je ušla u gradski autobus i odvezla se u Simpsonovu agenciju za prodaju automobila. Stigla je, kao i uvek, pet minuta ranije i pristavila kafu pre nego što stigne Gledis Kinkejd, koja je bila šef prodaje.
Simpson je stigao tačno u devet sati i otišao pravo u svoju kancelariju. Dok je prolazio pored Keri i Gledis, samo je promrmljao „dobro jutro" ne pogledavši ih.
Keri nije bila sigurna tačno kog trenutka je počela da se oseća nelagodno. Gledis je bila neobično ćutljiva, jedva da je dizala pogled sa svojih papira i računara. Simpson, koji je obično šećkao po njihovoj kancelariji, sada se pojavio samo jednom kada je doneo neke račune za Gledis. Nijedan od prodavaca ovoga jutra nije došao da proćaska s njima ili da ispriča neku novu šalu.

Do pauze za ručak, Keri je shvatila da nešto nije u redu. Osetila je napetost u vazduhu i nije mogla da odagna neko predosećanje predstojeće nezgode. Razmišljala je o tome šta bi moglo da joj se desi, ali, osim zdravlja malog Majka, mislila je da ništa ne bi moglo biti katastrofalno. A on je na sigurnom mestu kod gospođe Moubrej, i da nešto nije u redu, ona bi joj već javila telefonom. Protresla je glavom kao da hoće da odagna zle slutnje i odlučila da izađe i kupi hamburger.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 1.5]Leave a Reply