Jedina prava nevesta

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Bio je to Lučano Đenoveze Marčelo de Santis, tridesetčetvorogodišnji vlasnik ogromnog bankarskog carstva De Santisovih - za najbliže prijatelje Luk.
Lizi najednom oseti kako joj neka neobična jeza struji kroz kičmu i ona žustro dohvati čipkani pojas sa kreveta i zaveza ga oko struka, poželevši iz dubine duše da joj se ovako nešto ne dešava svaki put kad dopusti sebi da pomisli na njega.
Bio je poseban - istinski zastrašujuća kombinacija umerenosti, uglađenosti i prefinjenosti sa jedne, i strastvenog i seksi izgleda sa druge strane, dodatno pojačanog njegovom tamnom, zategnutom kožom. Bjanka je sve vreme obigravala oko njega poput kakve umiljate mačkice, što ga je naizgled zabavljalo, ali Bjanka je bila Italijanka, a Italijani su kao narod takvi, otvoreniji, topliji i neposredniji od Britanaca - mene, pomisli Lizi žalosno.
Ona nikada nije obigravala ni oko jednog muškarca, niti je mogla da zamisli sebe kako to čini - zbog čega je jeza koju bi osetila pri pomisli na Luka de Santisa unosila još veći nemir u njeno srce. Nije bio njen tip. Zapravo, bio je isuviše od svega. Isuviše visok, isuviše vitak i zategnut, isuviše seksi i zgodan - isuviše kul i zastrašujuće zagonetan, nabrajala je u sebi, a potom je okačila malu srebrnu večernju torbicu na rame i uputila se prema vratima.
Sreli su se samo jednom pre njenog dolaska u Milano, u Londonu, nekoliko meseci ranije, na večeri koju su Bjankini roditelji priredili kako bi upoznali svog budućeg zeta sa svojim engleskim prijateljima. Luk je toliko zaprepastio Lizi da je tokom čitave večere jedva uspevala da odvrati pogled od njega. Bio je tako daleko od predstave koju je imala o muškarcu kakav bi se svideo njenoj prijateljici.
Kako ti se čini? - upitala ju je Bjanka.
Zastrašujuće - odgovorila je, jer je još te večeri prvi put osetila jezu. - Na smrt me plaši.

Bjanka se samo nasmejala, mada, ona svemu smejala. Uostalom, bila je srećna, ponovo zaljubljena, negde visoko u oblacima.
Navići ćeš se na njega, Lizi - obećala je. - Uopšte nije tako savršen kad ga malo bolje upoznaš.
Zaista?

Nastavak na broju 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 11 Prosjek: 3.5]Leave a Reply