Jedinstvena ponuda dečjeg lekara

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Lin klimnu glavom s očiglednim odobravanjem. -Božanstven. A čim mu čuješ glas prosto poželiš da počne da ti šapuće slatke besmislice.
- Ali je nedostupan jer je, kao i ti, ugrabljen još dok je bio u srednjoj školi, je li tako? - podsmehnu joj se Katrina.
- O njemu niko ništa ne zna, ali ne bih rekla da je s njim takav slučaj. Izvrstan je s decom, učtiv je i ljubazan prema roditeljima i osoblju, ali zašto je krut i uzdržan... -1 Lin tu žalosno zavrte glavom.
- Znam o tome koliko i ti. Do sada je odbio baš svaki poziv da izađe u društvo... učtivo, ali odlučno.
Katrina se namršti. Većina novih konsultanata prihvatila bi svaki poziv koji bi im neko uputio tokom prvih nekoliko nedelja, jer im je to pomagalo da upoznaju tim izvan posla i da se sprijatelje s kolegama. - Da nije jedan od onih koji u bolnici provode samo onoliko koliko je potrebno, a ostatak vremena se bavi privatnom praksom? - upita.
Lin odmahnu glavom. - Daleko od toga. Ne obazire se na vreme. Ostaje do kasno uveče... a ako i ode ranije, onda zove telefonom da se raspita za rezultate uzoraka koje je dao na analizu.
Znači, radoholičar, pomisli Katrina. To je u redu samo ako ne bude očekivao da i svi drugi slede njegov primer... ne bi bilo pošteno prema kolegama koji imaju malu decu. - Kakav je za saradnju? -upita.
- Brz, intuitivan... pa, uskoro ćeš i sama videti. Upravo je ušao -reče Lin i okrenu se prema vratima. - Dobro jutro, doktore Morgan.
- Ris - ispravi je doktor uz osmeh. Kakav osmeh ima.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply