Georgia Grace: Kamen i svila

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Dora i Lea su joj bile cimerke, a ujedno i najbolje prijateljice. Konačno je svoje vitke, pre planule noge savila u turski sed i negodujući zavrtela glavom, puštajući da njeni meki, platinastoplavi uvojci zalepršaju oko lepog, ovalnog lica. Nervoznim pokretom je savila kosu u konjski rep i sigurnim glasom se usprotivila.

- Svaka iole inteligentna žena ili devojka, bez obzira na svoj fizički izgled može da osvoji svakog, ali baš svakog muškarca. Čak i ako je oženjen, ali naravno, mora biti u prilici da budu redovno u neposrednom kontaktu. - Završila je svoju teoriju, čekajući reakcije svojih drugarica. Dora se sa njenim mišljenjem nikako nije slagala i odmah se usprotivila bujicom reči.

- Saro, nemoj preterivati, lako je tebi da tako pričaš, jer kad ti prošetaš svojim vitkim telom i zanosnim oblinama muškarci ostaju bez daha. Ne moraš čak ni da progovoriš.

- Pa kad još zatrepćeš dugim trepavicama i uputiš direktan pogled svojim paklenim, plavim očima - nadovezala se Lea uz gestikulaciju.
- Tvrdim - prekinula ih je Sara, - čak da i dmgačije izgledam sa ovim što imam u glavi - nastavila je lupnuvši se po čelu - oboriću svakog s nogu. Doduše trebalo bi mi oko najviše tri meseca. Mogla bih se u to opkladiti!

Sara Beker je bila u suštini zadovoljna svojim izgledom. Visoka, vitka, sa plavim očima i malo punijim, seksepilnim usnama u kojima još uvek niko nije probudio skrivenu strast, svakako nije bila ružna, u šta su je često uve-ravali pohotni pogledi muškaraca. Sebe nije smatrala ni nedozrelom ni glupom. Ostala su joj još samo dva ispita na poslednjoj godini studija, koje je završavala i pre roka, što je donekle govorilo o njenom koeficijentu inteligencije. Njih tri su studirale zajedno psihologiju i često vodile ovakve razgovore i rasprave. Nisu se uvek slagale u mišljenjima, ali im to nije smetalo u prisnom i iskrenom druženju. Često su eksperimentisale i dokazivale svoje tvrdnje i teorije na ljudima iz okoline. Nikad nisu bile zlonamerne pa se njihovi prijatelji i poznanici nisu ni ljutili kada bi shvatili da su poslužili kao „pokusni kunići" u njihovim igrarijama.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 2]Leave a Reply