Leto u Španiji

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Godišnji odmor koji je Keli isplanirala, već u startu nije počeo kako je ona zamislila.Trebala je da krene u Španiju sa svojom prijateljicom Stefani, međutim, Stefani je oborio na pešačkom prelazu neoprezni motociklista i sve se poremetilo.

Keli i Stefani su se družile još od osnovne škole. Bile su najbolje prijateljice. Kada joj je Keli rekla da planira da otputuje u Španiju ovo leto, Stefani je rekla:

— Keli, draga, osećam da mi je potrebna promena — govorila je, — Ako ti ne smeta, jako bih volela da pođem sa tobom u Španiju. Tamo su hoteli veoma udobni, nema mnogo gužve, a osim toga sunce nije nigde toliko toplo kao pod nebom Španije. Ispružila je svoje duge vitke noge i uzdahnula, ne sačekavši da se Keli saglasi.

— Fantastično! Jedva čekam da stignemo tamo!

Naravno Keli je pristala. Rezervisala je apartman u hotelu Fontana Plaza u Torevijeu. To joj je preporučila jedna poznata turistička agencija u Londonu. Stefani je pristala da idu kolima iz Londona do Sauthemptona, gde bi se ukrcale na putnički brod i onda brodom do juga Španije, do Kartagene, pa onda još kolima do Torevijea.

Stefani je bila veoma imućna devojka, ali je ponekad radila kao manekenka u modnoj kući Kelinog oca. Lepo je živela, imala je udvarača koliko je htela i mnogo se zabavljala.

I tri dana pre polaska na odmor, Stefani je oborio motociklista i preneta je u Centralnu bolnicu u Londonu. Keli je nazvao Stefanin otac i rekao joj za nesreću. Imala je slomljenu nogu i dosta modrica po celom telu. Bilo je jasno, da nema nikakvih izgleda da krene na odmor.

Dok joj je pričao šta se dogodilo, Keli je osetila da je veoma zabrinut.

— Ići ćeš da je posetiš pre nego što pođeš, zar ne Keli? — gotovo me je molio.

— Naravno — rekla je. — Otići ću već sutra.

Sledeći dan bila je nedelja i Keli je otišla da je poseti. Na vratima se srela sa njena dva prijatelja, koji su stigli pre nje i sad su već napuštali Stefaninu sobu.U stvari, pre bi se moglo reći da je videla leđa jednog od njih, dok mu je njegov prijatelj držao otvorena vrata da izađe. Taj njegov i Stefanin prijatelj bio je mlad čovek koga Keli nije ranije videla. Bio je neobično zgodan to je mogla da zapazi za onaj jedan trenutak.


 

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]No Responses

Leave a Reply