Ljubav mog života – Louise Douglas

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Više se nikada neću vratili u Watersford. l amo leži pokopan moj suprug I.uca, ali više neću ići tamo.
Iaikina je obitelj pobijedila. Angela i Nathalie pronašle su način da nas drže razdvojenima. (iodinama su to željele i ne znam hoću li im to ikada moći oprostiti.
Isto tako nema načina da se popravi ono što sam ja učinila. Nema povratka na prijašnje stanje, nema načina da se stvari poprave. Jednostavno moramo naučiti živjeti sami sa sobom i sa svojim posljedicama.
Kad je te olujne ljetne večeri izašla na vidjelo istina o obite lji l'cliconc, više nikada nisam željela vidjeti nikoga od njih. lako sam izašla iz restorana, ušla u auto koji je bio parkiran vani i vozila cijelu noć do kuće moje sestre Lynnette u Izmdonu. Lynnette me voli. Nije me pitala zašto sam se u tri sata ujutro pojavila na njezinom pragu s maškarom razmazanom po cijelom licu. Nije me pitala zašto sam se pojavila bez torbe ili bar četkice za zube. Dala mi je da popijem šalicu vruće čokolade dok je pripremila krevet u gostinskoj sobi, našla je pidžamu za mene, ušuškala me u čiste plahte kao dijete i ostavila me da spavam.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 3.5]Leave a Reply