Italijanske oči

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Džilijen, koja je u svojoj pripijenoj bluzi sa malo dubljim izrezom i crvenoj suknji iznad kolena izgledala izuzetno zavodljivo, pokušavala je da umilostivi recepcionera. Uz najlepši osmeh, trudila se da ga ubedi da mora da otputuje iz grada, a da ipak pre toga želi bar jednom da ruča u ovom restoranu. On je samo ravnodušno slegao ramenima.
Međutim, kad je Norma, već pomirena sa sudbinom krenula ka izlazu, a Džilijen još vodila uzaludnu borbu, otvoriše se vrata službenih prostorija sa druge strane hola.
Dva tamnokosa čoveka u živom razgovoru krenula su prema stepenicama. Jedan od njih slučajno je pogledao ka Džilijen i zastao, čuvši njen razgovor sa službenikom. To je bio visok mlad čovek, očigledno Italijan. Tamnoput, vitak, savršeno građen i elegantan, lako mu je kosa bila malo duža, a gornje dugme na košulji raskopčano, sva ta nonšalantnost doprinosila je savršenom utisku i pokazivala koliko on ima osećaja za stil.
Kada ga je ugledala, Džilijen je prekinula svoju priču i pogledala ga od glave do pete sa odobravanjem. Oči su joj zablistale, a osmeh se sam od sebe izvio na usnama. Ali kada je uhvatila njegov pogled, osetila je blagu jezu. Kako divne oči! Tamne, meke, zagonetne. Oči koje mogu da miluju pogledom kao nejnežniji somot, ali mogu da kriju u sebi i more strasti, u kome bi možda poželela da se utopi...
Džilijen je volela muškarce, baš kao što je i rekla Normi. Nikad nije bežala od toga da im to i pokaže. Namerno je zadržala neznančev pogled, Isturila grudi i nasmešila se na svoj najzavodljiviji način. On se zamišljeno namršti i pozva recepcionera.
- Gvido, možeš li da dođeš za trenutak?
Recepcioner priđe i, pošto sasluša neznanca, vrati se zbunjeno i češkajući se iza vrata.
- Oprostite, gospođe... da... uh, ustvari, sada sam se setio da sam pogrešio. Jedan od naših separea je ipak slobodan. Zaboravio sam da je rezervacija otkazana. Oprostite mi još jednom i dobrodošli u „Kaza Arleti".

Nastavak na broju 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 5]Leave a Reply