Miljarderova pobjeda

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Melody Anne
Miljarderova pobeda


Joseph Anderson smatra da je vrijeme da se njegova tri uspješna sina ožene. Joseph želi unuke koji će ispuniti njegovu palaču srećom i smijehom, a želi ih odmah. Njegov najstariji in, Lucas, uspješan je u svim područjima života, osim u ljubavi. Joseph stoga kreće u potragu za dealnom nevjestom i pronalazi Amy Harper. Sada jedino preostaje to da Lucas i Amy shvate da su stvoreni edno za drugo. Lucas Anderson je bogat, seksi i tvrdoglav. Ne namjerava pustiti ijednu ženu u svoj život, da u ne bi izazvala kaos. Uz to, mnoge su se žene htjele okoristiti njegovim novcem i obiteljskim imenom, no n je uvijek uspijevao prozreti što se krije iza njihovih lažnih osmijeha. Amy Harper odrastala je u tragičnim kolnostima i ne podnosi razmažene bogatune kojima se sve pruža na srebrnom pladnju.Godinama se školovala, akon čega se zaposlila u korporaciji Anderson. Otpočetka osjeća netrpeljivost prema svom šefu, koji je neopisivo seksi, neopisivo drzak i misli dasvaka žena mora pasti na koljena pred njim. ad Amy ostane trudna nakon nesmotrene i strastvene noći, boji se da će joj Lucas uzeti dijete i nestati. ucas je zahtjevan i naviknut je da sve bude po njegovom, no Amy ima upravo ono što je potrebno da zapali vatru u jemu te mu na svakom koraku postavlja novi izazov. Lucasov otac Joseph te braća Alex i Mark nude joj svoju ljubav, odršku i smijeh. Uz obitelj Anderson, koja nije samo bogata i uspješna, već prepuna ljubavi i dobrote, Amy počinje hvaćati da novac nije ono što čini čovjeka i usuđuje se pomisliti da sreća zaista postoji.

Odlomak:

"To jednostavno nije u redu, Katherine!" rekao je Joseph lupivši šakom o stol tako da se zatreslo posuđe postavljeno za večeru. “Ta djeca uopće nas ne slušaju - ni jedno od njih. Zar nisu svjesni da se ne pomlađujemo? Odavno sam trebao imati unuke koji skakuću po mojim koljenima."
Katherine se smijala dok je slušala supruga kako se žali na svoju neposlušnu djecu. Znala je da su to samo prazne riječi. Obožavao je njihovu djecu, baš kao i ona. Unatoč tome morala se složiti s Josephom da bi prekrasne žene s bebama bile lijep dodatak njihovu domu. Oduvijek je maštala o danu kada će držati u naručju svoje unuke dok je obiteljski stol okružen ljudima koje voli.
“Josephe, znaš da će te se dečki odreći budeš li se ponovno upletao", upozorila ga je Katherine.
"Ako ne poduzmu nešto oko unuka, ja ću se odreći njih", zarežao je iako u njegovu glasu nije bilo nikakve osude.
"Otkad si otišao u mirovinu prošle godine, imaš previše slobodnog vremena, Josephe Andersone. Dečki su već dobili veliku odgovornost Jesi li siguran da ih želiš još više opteretiti?” upitala je, znajući unaprijed kakav je odgovor očekuje.
“Spremni su za ljubav i brak. Samo ih treba malo pogurati."
Odluka je već bila tu. Želio je barem jednog unuka u svojoj praznoj rezidenciji i to prije Božića.
Katherine je zadržala uzdah. Znala je da ništa što bi rekla ne bi promijenilo mišljenje njezina tvrdoglavog supruga. Što je mislio, odakle dečkima upravo takva narav? No, bez obzira na njihove mane, nisu ih mogli voljeti više nego što ih vole.
"Lucas će biti prvi”, rekao je Joseph svojim bučnim glasom, iznenadivši Katherine u njezinu sanjarenju. "Već sam mu pronašao savršenu nevjestu.”
joseph se nagnuo natrag u svoj stolac sa zadovoljnim izrazom lica. Napokon je imao projekt kojim će se baviti, a kao nagradu za svoje zasluge dobit će unuke. Lucas je bio u planu za neke nove pustolovine u ponedjeljak ujutro.
Katherine je promatrala samozadovoljni izraz na Josephovu licu i pitala se bi li trebala upozoriti sinove na ono što se sprema, lako se nije slagala s Josephovim miješanjem u njihove živote, odlučila je da će šutjeti. Ipak je i ona, jednako kao i Joseph, jako željela unuke.

 


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 5]Leave a Reply