Mirandina velika greška

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Miranda je na sedmom nebu otkad je upoznala Grega. On je neodoljiv, zabavan i pažljiv. Upravo ono što je potrebno svakoj devojci da bi joj unelo malo svetlosti u život. Zaboga, pa on je praktično savršen!

Gregu se Miranda veoma dopada. Mlada je, lepa i nikada ne spominje bebe. Naravno, on joj nije ispričao sve o sebi, jer čak i najdivnije devojke mogu postati ćudljive kada je u pitanju neko ko je upravo ostavio svoju trudnu ženu. Ali nema šanse da ona sazna za to – ili možda ipak ima?

Srećom po Mirandu, muškarci su kao autobusi – čekate ga čitavu večnost, a onda naiđu tri istovremeno. Samo treba da uhvati onog pravog...

Odlomak:

Bio je prvi dan aprila. Videvši da na prijavnici trenutno nema nikoga, Miranda je posegnula za telefonom koji je zvonio.
„Salon Fena Lomaksa, izvolite!"
„Dobar dan " Biojc to muški glas „Potrebna mije potpuna promena izgleda."
„Naša lista čekanja veoma je duga", upozorila ga je Miranda. zubima skidajući poklopac sa hemijske olovke. ,Hoćete li mi reći svoje ime. molim vas?"
„Dankan Gudhju."
Preko telefona je čula salve smeha u pozadini.
„U, ha, ha, ovo ste dobro uradili, bravo", pokorno odgovori Miranda „Daje samo F.di Izard tako duhovit poput vas." Pogledala je u Bcv, glamuroznu rcccpeiomstkinju, koja se trkom vraćala iz toaleta, i prcvrnula očima.
„Ko je to bio ?", upita Bev kada je Miranda prekinula.
„Veliki šaljivdžija. Prs i april, zar nije to predivan dan?" Uzimajući kaput i čeprkajući po džepovima, Miranda je izvukla jednu zelenu vunenu rukavicu i jednu ružičastu od kože Dobro, imitacije kože.
Bevine pažljivo sređene obrve se podigoše
„Zar je već pauza za ručak? Tek je pola dvanaest"

Nastavak na strani broj 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 3.5]Leave a Reply