Nerešiva enigma

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Prva je ustala sa svog sedišta, ne čekajući da odgleda predstavljanje kreatora i njegov naklon publici. Ignorisala je čak i tradicionalni koktel, na kome se nadugačko raspravljalo o utiscima sa revije i davale prognoze o budućnosti prikazane kolekcije.
Ipak, otmena aristokratkinja nije napustila zgradu modne agencije „Stil", o njenom prisustvu govorio je unikatni kožni mantil okačen u garderobi ulaznog hola, kneresiva-enigmaao i stari, ali basnoslovno vredan „bentli”, parkiran na mestu namenjenom uticajnim zvanicama.
Kao da iza sebe nije imao naporne pripreme, a potom i samu reviju, Konrad je vedro pevušio u garderobi, presvlačeći se po poslednji put te večeri. Sada je obukao svoju, sportski elegantnu, garderobu: tamni džemper sa rol kragnom visoko pripijenom uz vrat, kao i sive pantalone. Kako je imao plavu kosu i svetlu put, tamniji tonovi odeće su mu izvrsno pristajali. Stoga nije bilo potrebe da proverava svoj izgled u velikom zidnom ogledalu. Znao je da je on besprekoran. Samo je uzeo torbu, javio se nekolicini poznanika i krenuo ka izlazu.
- Polako, daso! - na vratima gaje zaustavio njegov modni agent, Sajmon Belami, sredovečni, prosedi muškarac negovanog izgleda. - Čemu tolika žurba?- pribrano gaje upitao izdižući obrve u njegovom pravcu.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 4 Prosjek: 2.8]Leave a Reply