Neženja

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Novinar Roman Chandler oduvijek je iznad svega cijenio svoju slobodu. Sada, izgubivši u bacanju novčića, njegova je sudbina zapečaćena. Mora pronaći ženu koju će odvesti do oltara. No to je lakši dio – svaka potencijalna mlada u uspavanom Yorkshire Fallsu jedva čeka uloviti ovoga zgodnog muškarca koji sam luta svijetom. Ali Roman još uvijek žudi za ženom koju je izgubio. Prekrasna lomiteljica srca, Charlotte Bronson, također se vratila u grad pokušavajući započeti novi život. Ona želi muškarca koji neće bježati od kuće u potrazi
za nekom novinskom pričom. On želi da ona kaže: – Pristajem. Hoće li – ili neće? Može li ljubav prave žene pretvoriti samotnjaka u muškarca koji će se zauvijek zadržati?

Ovaj roman je na srpski preveden kao "Dečko iz snova"

Upoznajte Chandlere – trojicu seksi braće koji su najpoželjniji komadi u gradu… Roman Neženja priča je o prvom od njih karizmatičnom i seksi Romanu dok ćemo sudbine njegove braće moći čitati u romanima Zavodnik i  Srcolomac .

 

Odlomak:

I sada, povrh svega, stres. Jedan od braće Čendler će, zahvaljujući bolesnom srcu njihove majke, morati da žrtvuje svoju slobodu da bi Rejni podario unuče. Novčić će odlučiti koji će od njih trojice preuzeti to breme, mada su u igri samo Rik i Roman. S obzirom da se već odužio porodici samim tim što je napustio koledž da bi preuzeo porodične poslove i pomogao majci u podizanju svoje mlađe braće, Čejs neće učestvovati u bacanju novčića - uprkos njegovom stavu da bi trebalo. Zeleo je da sve bude ravnopravno, ali Rik i Roman su insistirali da odustane. Umesto toga, bio je sudija.

„Kaži. Pismo ili glava?”, upita Čejs.

Roman besno baci pogled na neokrečeni plafon, u pravcu stepeništa kuće svog detinjstva, gde se, po naređenju lekara, odmarala njihova majka. Malo pre toga, on i njegova braća stajali su na prašnjavom, uflekanom podu garaže, koja je nazidana na porodičnu kuću. Iste one garaže u kojoj su kao deca držali bicikle i lopte i gde je Roman sakrivao pivo, ubeđen da njegova starija braća to ne znaju. I iste one kuće u kojoj su odrastali i koju je majka održala zahvaljujući Čejsovom napornom radu i novinarskom uspehu.nezenja

„Hajde, momci, govorite”, Čejs razbi tišinu.

,,Ne moraš da zvučiš kao da uživaš u ovome”, promrmlja Rik.

„Misliš da uživam u svemu ovome?” Čejs provuče novčić između prstiju dok mu nervozan grč zatitra na usnama. „Lupetaš. Naravno da ne želim da gledam kako jedan od vas dvojice menja život koji je izabrao samo zbog nečijeg hira.” Roman je bio siguran da njegov najstariji brat sve ovo snažno doživljava upravo zato što sam nije izabrao svoj životni put. Naprotiv, preko noći mu je nametnuta uloga izdavača i roditelja. Kao najstariji, sa sedamnaest, kada im je umro otac, Čejs je osećao da je njegova dužnost da prezume očevo mesto i bude glava porodice. Za Romana je to bio najveći motiv da učestvuje u bacanju novčića.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 5]Leave a Reply