Neženja

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Odlomak :

Poslednje što je Roman čuo je da se Šarlot preselila u Njujork Siti, svetski modni centar. Iako su oboje živeli u iznajmljenim stanovima u istom gradu, nikada nije naleteo na nju niti je pokušao da je traži. Roman je retko boravio u velikom gradu dovoljno dugo da bi nešto više preduzeo. Stizao je da prespava, presvuče se i uputi ka sledećoj destinaciji.

O njoj nije čuo nijedan trač od svoje majke i crv radoznalosti je pobedio.

,,Da li se Šarlot Bronson vratila u grad?” upitao je.

Rik i Čejs razmeniše iznenađene poglede. „Naravno da jeste”, reče Rik.

„Ima malu radnju u Prvoj. “

„Nije se udavala”, dodade Čejs sa osmehom.

Romanu je odjednom snažno proradio adrenalin: „Kakvu radnju?”

„Zašto ne odeš i proveriš sam?” upita Rik.

Ideja ga je mamila. Pitao se kako li Šarlot sada izgleda. Da li je još uvek mirna i čedna kao nekada. Da li joj zagasito crna kosa i dalje pada niz leđa, vapeći za dodirom. Pitao se da li su njene zelene oči još uvek izražajne i iskrene, kao prozor u njenu dušu za svakoga ko je dovoljno voleo.

On je voleo i razočarao se. ,,Da li se mnogo promenila?”

„Idi pa vidi.” Čejs se nadovezao na Rikov podstrek. „Nazovi to svojim prvim pokušajem u zavođenju potencijalnih udavača.”

Kao da bi se Šarlot zainteresovala. Spokojno bi otišla posle prvog sastanka i ostavila ga na cedilu, po svoj prilici bez trunke žaljenja. Roman nikada nije verovao njenoj naglašenoj nezainteresovanosti i nije smatrao da je za to kriv njegov ego. Iskre su bile dovoljno jake da bi zapalile ceo grad, fluid toliko snažan da izazove eksploziju. Štaviše, seksualna privlačnost nije bila njihova jedina zajednička tačka.

Bili su povezani mnogo više od toga, dovoljno duboko da je sanjario i nadao se zajedničkoj budućnosti, što mu se nikada ranije nije dešavalo. Otkrivanje tako intimnih delova njegove duše učinilo ga je još ranjivijim i njeno odbijanje ga je zato još više bolelo. Shvatio je to tek sada, zreliji i stariji.

„Možda ću da je potražim”, uzvrati Roman neodređeno. Ničim nije želeo da pokaže braći svoju radoznalost za Šarlot Bronson. Naročito jer mu je bio potreban drugačiji tip žene, koja će pristati na njegov plan.

Zastenjao je, setivši se zbog čega se prvenstveno poveo ovaj razgovor. Njegova majka je želela unučad i Roman bi učinio sve da joj udovolji. Međutim, to ne znači da će moći da obezbedi životnu saputnicu uključujući jake emocije i velika očekivanja koja zahteva tipičan brak. On je čovek koji voli svoju slobodu, a ne muž za sva godišnja doba. Njegova potencijalna supruga bi morala da želi decu više nego muža i da uživa u samoći. Samostalna žena koja obožava klince bila bi pravi pogodak.

Roman je nameravao da se oženi, da njegova žena zatrudni i da se iz svega toga izvuče, ne osvrćući se.

***

Novinar Roman Chandler oduvijek je iznad svega cijenio svoju slobodu. Sada, izgubivši u bacanju novčića, njegova je sudbina zapečaćena. Mora pronaći ženu koju će odvesti do oltara. No to je lakši dio – svaka potencijalna mlada u uspavanom Yorkshire Fallsu jedva čeka uloviti ovoga zgodnog muškarca koji sam luta svijetom. Ali Roman još uvijek žudi za ženom koju je izgubio. Prekrasna lomiteljica srca, Charlotte Bronson, također se vratila u grad pokušavajući započeti novi život. Ona želi muškarca koji neće bježati od kuće u potrazi
za nekom novinskom pričom. On želi da ona kaže: – Pristajem. Hoće li – ili neće? Može li ljubav prave žene pretvoriti samotnjaka u muškarca koji će se zauvijek zadržati?

Ovaj roman je na srpski preveden kao "Dečko iz snova"

Upoznajte Chandlere – trojicu seksi braće koji su najpoželjniji komadi u gradu… Roman Neženja priča je o prvom od njih karizmatičnom i seksi Romanu dok ćemo sudbine njegove braće moći čitati u romanima Zavodnik i  Srcolomac .

Već član?
PRIJAVI SE ovdje»


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply