“Obama je bio seks-mašina i hteo je vezu s gej profesorom”

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Nova biografija Baraka Obame, autora Dejvida Dž. Geroua, nije lako štivo, budući da ima gotovo 1.500 strana. Ona otkriva nove detalje iz života bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkiha Država, koji ga predstavljaju kao proračunatog čoveka koji je oduvek znao da će biti na čelu jedne od najmoćnijih država sveta.

 

 

Gerou, između ostalog, piše o njegovoj odluci da raskine vezu sa Šilom Mijoši Džeger, ženom koju je voleo osamdesetih godina prošlog veka i koju je čak dva puta zaprosio, ali kojoj roditelji nisu dozvolili da se uda za njega. Gerou smatra i da je za propast njihove veze zapravo bio kriv Obama, jer mu nije odgovaralo da pored sebe ima osobu japansko-holandskog porekla, budući da je želeo da se u potpunosti identifikuje kao Afroamerikanac.

Knjiga otkriva i da je Obama bio prava “seks-mašina” i da je njegova bivša devojka, Australijanka Ženevjev Kuk, čak pisala pesme o njegovim ljubavnim umećima, a kasnije je tvrdila da su oboje uživali u kokainu (s tim da je Barak navodno bio umereniji). Gerou čak tvrdi da je Obama nakratko razmatrao da uđe u vezu sa profesorom homoseksualcem Lorensom Goldinom, doktorom politikologije, ali da je na kraju odustao.

Šokantna biografija, koja je već naišla na oštre kritike, trebalo bi da bude objavljena 9. maja.
Izvor: b92
Tanjug / AP Photo/Nam Y. Huh

PRETPLATITE SE... i čitajte sve na sajtu!

LJUBAVNEKNJIGE.COM

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply