Opasna igra

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Vožnja privatnim avionom i sve udobnosti koje je taj luksuz pružao, za Grejs su bili pravo otkriće. Zbog toga je zaboravila na umor zbog izlaska, rano buđenje i jurnjavu kroz kuću, pa i pripreme za putovanje, pakovanje svojih i Ridovih stvari i, naravno, njegovo zanovetanje. Radoznalo se osvrtala oko sebe, isprobavala fotelje, pijuckala posluženo piće i grickala doručak.
Ushićeno je pratila sve što se događa, virila kroz prozor, i postavljala bezbroj pitanja na koja i nije očekivala odgovore.
- Od nesreće sam uspešno izbegavao susret sa porodicom - Rid je bez uvoda zatražio njenu pažnju. - Hteo sam da ih poštedim...
- Da?! - izvila je značajno obrvu i usmerila svoju pažnju na njegov lik.
- Voleo bih, u slučaju da ti postave pitanja o... mom stanju, ne daješ „stručne" odgovore i pokušavaš da ih upućuješ na mogućnosti terapije i lečenja. Ti nisi stručna za takvo nešto, a dodatni bol i lažna nada mojoj porodici nisu potrebni. Ako neko treba da ih obavesti o svemu, to sam isključivo ja! Ili Pol Selek! On će nam se sutra pridružiti na par sati, da odgovori na sva pitanja - naglasio je.
- Sve mi je jasno, ne moraš da vičeš - osmehnula se.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 10 Prosjek: 3.3]Leave a Reply