Osnovana sumnja

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Kim je zastala, stavila ruke na kukove i kritički odmerila svoju vitku figuru u ogledalu. Tobože je nezadovoljno progundjala u znak negodovanja:
- Neću ovu haljinu ni u ludilu da obučem!
-Zašto, savršeno ti stoji!? Dodje mi da te uštinem od muke kada vidim kakvu liniju imaš!
- Zanimljivo, i ja imam istu ideju! Ljubomorna sam do bola na tebe, srećnice - nadovezala se Mel na komentar svoje prijateljice Kejt dok su, ne krijući malu dozu ženske zavisti, piljile u Kim kako se ogleda u ogledalu. Nije to bila prava zavist koja je mogla da poremeti čvrsto i pravo prijateljstvo njih tri, ali je bila iskrena reakcija.
Kim se namrštila i podigla ruku, a Kejt i Mel su se kikotale.
- Hej, dosta! Ti si se porodila pre nekoliko meseci, a ti srce, koji si beše mesec? Četvrti? Šta hoćeš, da budeš kao lutka sa naslovne strane? Može, ali u nekim trudničkim magazinima.
- Dušo, ovo je otrovni komentar - oglasila se Kejt kada se Mel isplazila ka Kim ne prestajući sa glasnim smehom.
- Devojka, pomirite se sa tim da savršeni muškarac znači i gubitak savršene linije. Znale ste za taj rizik i upustile ste se svojom voljom u to. Šta sad hoćete, da meni, jedinoj od svih nas koja je slobodna kao ptičica na grani, uskratite zadovoljstvo da se osećam ženski moćno, jer... - okrenula se ka ogledalu i nacerila se. - Bože! Stvarno izgledam sjajnoooo! To stvarno nije fer!


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 1]Leave a Reply