Poslije svega sudar

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Anna Todd - POSLIJE SVEGA: SUDAR

 

Ne osjećam hladni beton pod sobom, ni snijeg koji me pokriva. Osjećam samo rupu. golemu zjapeću prazninu u prsima. Bespomoćno klećim, gledajući kako Zed izvozi auto s parkirališta, s Tessom na suvozačkom mjestu.
Ovakvo nešto nisam mogao zamisliti - ni u najluđim jebenim snovima ne bih pomislio da postoji ovakva vrsta boli. Žalac gubitka, tako to. čuo sam. zovu. Nikad nisam imao nešto ili nekoga koga bih želio sačuvati, nikad mi nitko nije trebao na takav način da poželim da bude samo moj, nikad se nisam htio vezati tako jako. Panika - totalna i krajnja jebena panika da ću je izgubiti • nije mi bila u planu. Ništa od ovoga nije bilo u planu. Trebalo je biti lako: spavati s njom, uzeti svoju lovu i svoje pravo da se hvalim pred Zedom. Jednostavno i glatko. Samo što se tako nije dogodilo. Umjesto toga. plavuša u dugačkim suknjama, koja opsesivno pravi liste svojih zadataka, uvukla mi se pod kožu polako, tako da to nisam primijetio sve dok se nisam zaljubio preko ušiju. Nisam ni bio svjestan koliko je volim sve dok se nisam zatekao kako povraćam u slivnik nakon što sam svojim sjebanim prijateljima predočio dokaz njezina ukradenog djevičanstva. Mrzio sam to. mrzio sam svaki trenutak toga... a opet, nisam prestao.
Dobio sam okladu, a izgubio jedino zbog čega sam ikada bio sretan. I zajedno s tim izgubio sam i zadnji tračak dobrote koji me ona natjerala da pronađem u sebi. Dok mi snijeg moči odjeću, želim kriviti oca stoje svoju ovisnost prenio na mene; želim kriviti majku što je ostala s njim predugo te tako i sama pomogla da postanem ovako sjoban; želim kriviti Tessu što je ikad progovorila ijednu riječ sa mnom. Jebote, želim kriviti sve i svakoga.
Ali ne mogu. ja sam to učinio. Uništio sam nju i sve što smo imali zajedno.
Ali, napravit ću sve da ispravim svoje pogreške.
Kamo sad ide? Odlazi li nekamo gdje je mogu pronaći?

Već član?
PRIJAVI SE ovdje»


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply