Pravo vreme

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

- Eh, bile. Još uvek su. Ti nisi čovek koji ima male planove. Oduvek si pred sobom postavljao ciljeve do kojih se moglo jedino velikim radom i trudom - nadovezao se Edi, koji je sedeo za omanjim stolom. Jednu ruku je prebacio preko naslona stolice, a između prstiju druge prevrtao je tehničku olovku.
Edi je radio godinama sa njim, bio njegov najodaniji saradnik, prijatelj i vrstan arhitekta. S obzirom da su bili vršnjaci, na pragu tridesetsedme godine, njihova mišljenja i interesovanja su bila skoro
identična i zato su postali izuzetni prijatelji. Obojica su voleli svoj poziv arhitekte. Danima su znali, do kasnih večernjih sati, da rade na mnogobrojnim projektima, stvarajući jedinstvena rešenja.
Grej je preuzeo očev arhitektski biro nakon njegovog povlačenja i  odlaska u zasluženu penziju. Pored Edija, bilo je još desetak zaposlenih, nekoliko dobrih arhitekata, i sve u svemu, firma je bila dobro poznata i cenjena u Bostonu ali i šire. Grej nije imao razlog da se žali na svoj posao i rezultate svog poslovanja.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 2]Leave a Reply