Samo tvojim dodirom

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Nakon tri tjedna pošto je doputovala u maleni planinski gradić Jack Pine, Chloe Evans sreće se s Benom Longtreejem, lokalnim čudakom i izopćenikom kojeg mnogi shvaćaju opasnim, a njezin sin ga treba da izliječi njegovog psića, budući da je on povrh svega poznat po svom izlječivom dodiru. Bez obzira na obostrane strahove, Cloe i Ben se ipak zbližavaju...

Odlomak:

U dva je tjedna otkad se Chloe Evans preselila u planinsko utočište zajednice Jack Pinea u Oregonu prestala brojati koliko se već puta provezla ispred trgovine stočnom hranom kako bi njezin sin Jeremy, gledao strašilo od sijena i staroga farmera koji muze svoju kravu. Poput svih zgrada u poslovnome centru, izgled je štale bio starinski i šarmantan. Zaklonjen sjedne strane visokim borovima, dućan je imao istrošeno odjeljenje upotpunjeno šumski zelenim ukrasom.
Jeremy se cerekao dok je Chloe parkirala hondu na parkiralište. Njegove su smeđe oči zaplesale od uzbuđenja. - Hoćemo li stvarno ući unutra, mama?
- Da, definitivno hoćemo. - Chloe je uzaludno odgurnula svoje crvenkasto-kestenjaste kovrče koje su joj pobjegle iz francuske punđe. - Sue kaže da ovaj dućan ima najbolji izbor hrane za štence. - Pogledala je sina jednom podignutom obrvom. - Nadam se da još uvijek imaš naš popis.
Jeremy je mahnuo zgužvanim listom papira. - Požuri se, mama. - Brzo je otvorio svoja vrata. -Rowdy je sam kod kuće. Nakon što je već bio napušten, mogao bi pomisliti daje opet ostao sam.
- Vau! - Osjećajući olakšanje jer vidi svojega sina da se ponaša poput normalnoga maloga djeteta za promjenu, Chloe se nagnula prema njemu kako bi mu otkopčala sigurnosni pojas. -Nikamo ne možeš ići dok si zavezan. I ne smiješ prelaziti preko parkirališta, a da me ne držiš za ruku.
- Joj, mama. -Joj, Jeremy.
- Nisam više beba. Ne će me udariti auto.
Chloe je zgrabila svoju torbicu dok je izlazila iz auta. -Od jučer sam službeno postala starica, sjećaš se? Možda si ti meni potreban da me držiš za ruku.
- Nisi toliko stara.
Chloe se osjećala staro. Nikada nije očekivala da će se razvesti i u tridesetima počinjati iz početka. Primajući Jeremyja za ruku, počela je živahno poskakivati. To je poglavlje njezina života bilo završeno, podsjećala je sama sebe. Ona i njezin sin su počinjali iz početka. O tome je trebala razmišljati, o ovome preslatkom malom gradiću i prekrasnoj budućnosti koju im je nudio.

Nastavak na str. 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 5 Prosjek: 3.6]Leave a Reply