Sastanak naslepo s princem

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

"Svakog momenta mislim na tebe." Ponovo pročitavši reci koje joj je uputio nepoznati obožavalac, Gezina Nojman je uzdahnula. Duboko dirnuta, još jednom se zapitala ko je muškarac kojem je uspelo da je zbuni s nekoliko rečenica. Nije čak mogla ni da posumnja na bilo koga.
Da li je to bio neki njen poznanik? Ili komšija? Možda stari prijatelj? Znala je jedino da joj je tajanstveni neznanac već postao drag jer joj je otvorio dušu. Nikada ranije nije dobila tako intiman poklon. Bilo je to za nju jedinstveno i dragoceno iskustvo.
"Kad konačno budem pored tebe, osećaću se potpunim." Zvučalo je gotovo pesnički, pomislila je Gezina. A onda joj je na pamet palo novo pitanje: da njen tajni obožavalac nije možda pisac? Otkako je dobila pismo, Gezina, studentkinja poslovne administracije na hamburškom univerzitetu, nikako nije mogla da se koncentriše na predavanja - misli su joj neprestano letele ka tajanstvenom neznancu koji joj ga je poslao. Nažalost, nije joj otkrio kako se zove. Očigledno je bio stidljiv, ali barem je imala njegovu mejl adresu pa je mogla da mu odgovori, lako nije bila ni upola tako vešta s rečima kao on.sastanaksprincem-184x300
Profesor je konačno završio predavanje a zatim je isključio projektor s kojeg je na platnu prikazivao tabele i grafikone. 0 čemu se tu radilo, 23-godišnja Gezina ne bi umela da kaže, mada je, u uobičajenim okolnostima, rado pratila njegova predavanja. Ovoga puta bilo joj je svejedno o čemu je profesor pričao jer ništa osim tajanstvenog pisma nije moglo da joj privuče i zadrži pažnju. Tanja bi je zbog toga verovatno smatrala naivnom, ali Gezina je čvrsto verovala u veliku ljubav. Možda joj je i bliža nego što sluti! Spakovala je stvari i krenula kući, budući da je ovo predavanje bilo poslednje za danas. Srećom, pomislila je Gezina, jer je bila sigurna da danas više nijedno ne bi mogla da odsluša. S leptirićima u stomaku napustila je studentski grad uputivši se na autobusku stanicu kako bi sačekala bus koji ju je vozio skoro do kućnih vrata.

Nastavak na broju 2...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply