Sastanak naslepo s princem

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

"Ne mogu da te zaboravim. Svakog momenta mislim na tebe. Vidim te pred sobom, tvoj osmeh, tvoje oči." Studentkinja Gezina Nojman zbunjeno je posmatrala ove reci na monitoru kućnog računara. Romantični mejl nije imao naslov, a pošiljalac je bio označen pseudonimom Tangrund. Iznenađena i uznemirena, Gezina se pitala ko je nepoznata osoba koja joj je poslala tu neočekivanu izjavu ljubavi. Ima li možda tajnog obožavaoca? Taj problem nije bila u stanju sama da resi, pa je mejl pokazala sestri Tanji u nadi da će joj njeno mišljenje rasvetliti misteriju, lako je Tanja bila čvrsto uverena da je u pitanju samo nečija neslana šala, Gezina nije želela da veruje da se na taj način neko poigrava s njom, tim pre što su joj reči u pismu zvučale iskreno. Svakako, silno je želela da sazna šta i ko se krije iza njih!
"Svakog momenta mislim na tebe." Ponovo pročitavši reči koje joj je uputio nepoznati obožavalac, Gezina Nojman je uzdahnula. Duboko dirnuta, još jednom se zapitala ko je muškarac kojem je uspelo da je zbuni s nekoliko rečenica. Nije čak mogla ni da posumnja na bilo koga.
Da li je to bio neki njen poznanik? Ili komšija? Možda stari prijatelj? Znala je jedino da joj je tajanstveni neznanac već postao drag jer joj je otvorio dušu. Nikada ranije nije dobila tako intiman poklon. Bilo je to za nju jedinstveno i dragoceno iskustvo.
"Kad konačno budem pored tebe, osećaću se potpunim." Zvučalo je gotovo pesnički, pomislila je Gezina. A onda joj je na pamet palo novo pitanje: da njen tajni obožavalac nije možda pisac? Otkako je dobila pismo, Gezina, studentkinja poslovne administracije na hamburškom univerzitetu, nikako nije mogla da se koncentriše na predavanja - misli su joj neprestano letele ka tajanstvenom neznancu koji joj ga je poslao. Nažalost, nije joj otkrio kako se zove. Očigledno je bio stidljiv, ali barem je imala njegovu mejl adresu pa je mogla da mu odgovori, lako nije bila ni upola tako vešta s rečima kao on.

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 12 Prosjek: 3.7]Leave a Reply