Sela Bration: Ukus poroka

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Sve što je Ana Majkls trebalo da uradi, pa da privuče podjednako i muške i ženske poglede, bilo je da raščešlja svoju poludugu kosu i prošeta se hodom koji je mamio uzdahe i obarao na kolena. Njena lepota je bila prirodna,
privlačnost nenametljiva, a ponašanje neusiljeno. Oči iskusnih lovaca na fotomodele otkrili su je tek nedavno, u njenoj 27-oj godini, u dobu kada se mnogim uspešnim manekankama već završavaju karijere. Uprkos njenom protivljenju, uspeh su daje angažuju za snimanje kataloga, kao i za promotivne plakate poznatih modnih kuća. Svet modnih dešavanja, tako bolno nedostižan za mihone devojaka, bio je za Anu samo poligon za dobru zabavu i još bolju zaradu. Radila je malo, birajući poslove, dok je ostatak vremena provodila u putovanjima, čitanju ili odmaranju.


Kako je moguće da sva lepota pripadne samo jednom detetu, zapitala se Hana po hiljaditi put u životu, dok je svojoj starijoj sestri otvarala vrata i puštala je u stan. Odmah je zaključila kako Ana izgleda bolje nego ikad, kako joj uzane pantalone i kratka, strukirana jakna savršeno pristaju, ističući vitkost i skladnost njenog tela. Lice joj je bilo ozareno i nudilo je dokaz o njenoj spontanoj vedrini, dok se u očima lako čitala plemenitost i nesposobnost za činjenje zla. Rastreseni i povijeni naviše, pramenovi njene sjajne, kestenjaste kose, činili su joj frizuru nemarnom i smerno neurednom, što je važilo za poslednji modni hit.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply