Skandal na dvoru – Suzane Enoch

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Gospođici Emmi Grenville već su navrh glave plemenita gospoda koja žive u uvjerenju da su žene na ovaj svijet poslane samo da bi zadovoljile njihove želje i potrebe. A njezin novi najmodavac, lord Wycliffe. samo je gorka višnja na vrhu te samodopadne, neukusne torte! U želji da pomogne svome ujaku sačuvati vlasništvo nad posjedima, taj drski ali istovremeno i neodoljivo privlačan plemić odlučuje povisiti najamninu djevojačkoj školi u kojoj je Emma ravnateljica i iz koje, prema njegovu mišljenju, izlaze nepodnošljivo nametljive udavače. Emma je spremna riskirati sve što posjeduje- besprijekornu reputaciju i obožavano radno mjesto- ne bi li neotesanog plemića naučila pameti. Alini Grey Wycliffe neće sjediti prekriženih ruku. Navikao dobiti sve što poželi, ne miri se tako lako s neukrotivom naravi najintrigantnije i najljepše žene koju je ikada vidio. On je želi među svojim plahtama i, tako mu svega, tamo će je i dobiti! Je li na pomolu najveći skandal koji je Elampshire ikada vidio? Hoće li ovaj najuzbudljiviji semestar u povijesti Akademije gospođice Grenville završiti stupom srama ili svadbenim zvonima?


Posjetitelji u zapadni Hampshire nikada nisu dolazili tijekom londonske društvene sezone. Barem ne namjerno. Westminstera do glavne ceste morale biti izgubljene. Veoma izgubljene.
Podignuvši smeđu muslinsku suknju zbog blata, Emma Grenville pohita prema polju na rubu ceste. Bilo je malo vjerojatno da će skupocjena kola poput ovih skrenuti u stranu zbog obične ravnateljice djevojačke škole. Kakav veličanstven prizor! Elizabeth i Jane bit će žao što joj se jutros nisu pridružile u šetnji, kao što ih je nagovarala. Tri grandiozne kočije koje krase zapadni Hampshire u ljeto – tko bi to mogao pomisliti?
Prva su kola prodrndala pokraj nje bez zaustavljanja, s crvenim zmajem i mačem oslikanim na vratima te tankim navučenim zastorima. Plemstvo, pomisli, a znatiželja joj poraste. Kad se druga kočija približila, maleni proćelavi vozač nagnu joj svoj šešir i široko se osmjehnu. skandal-na-dvoru

Nastavak na broju 2...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 5]Leave a Reply