Slatka nevolja

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

CORA CARMACK
Slatka nevolja


Odlomak:

Duboko sam uzdahnula. Predivna si. Nisam u to mogla sasvim povjerovati pa sam još jednom u sebi ponovila. Divna si. Predivna. Da majka čuje moje misli, rekla bi mi da moram biti ponizna, ali poniznost me nikamo nije dovela. Bliss Edwards, ti si prilika i pol. Pa kako sam onda završila kao jedina dvadesetdvogodišnjakinja koju poznajem, a koja se nikad nije poševila? Negdje između prikazivanja Školskog zvona i Tračerice, postalo je nevjerojatno da djevojka diplomira na koledžu i da još uvijek bude jungferica. Sada stojim u svojoj sobi, žaleći što sam smogla hrabrosti da to priznam svojoj prijateljici Kelsey. Reagirala je kao da sam joj upravo rekla da skrivam rep pod svojom suknjom A-kroja. A znala sam i prije nego što joj se čeljust razjapila da je to bila jezivo loša ideja.

“Ozbiljno? Je li to zbog Isusa? Ono, čuvaš se za njega?”

Za Kelsey je seks bio vrlo jednostavan. Tijelo joj je kao u Barbike, a mozak seksualno nabrijan kao u tinejdžera.

“Ne, Kelsey”, rekla sam.

“Pomalo je teško čuvati se za nekoga tko je mrtav više od dvije tisuće godina.

” Kelsey svuče košulju i baci je na pod. Vjerojatno sam napravila grimasu jer me pogledala i nasmijala se. “Opusti se, čedna djevo, samo mijenjam košulju.”

Zakoračila je u moju garderobu i stala prevrtati po odjeći.

“Zašto?”

“Zato, Bliss, jer izlazimo kako bi se mogla poševiti.”

Potonju je riječ izrekla zakotrljavši jezikom, što me podsjetilo na one noćne reklame za erotske telefonske linije. “Isuse, Kelsey.”

Izvukla je majicu koja je na meni izgledala pristojno, ali na njezinim će raskošnim oblinama izgledati skandalozno.

“Što je? Rekla si da to nema veze s njime.” Opirala sam se porivu da se lupim dlanom po čelu.

“I nema. Ne mislim... Mislim, idem ja u crkvu i sve skupa. Odnosno, katkada. Samo... ne znam. Nikad nisam bila previše zainteresirana.”

Zastala je s novom majicom napola prebačenom preko glave. “Nikad nisi bila zainteresirana? Za dečke? Jesi li lezbijka?” Jednom sam načula kako moja majka, koja nije mogla pojmiti da ću uskoro diplomirati, a da nemam zaručnički prsten, isto ovo pitanje postavlja ocu. “Ne, Kelsey. Nisam lezbijka, rako da možeš navući majicu do kraja. Ohladi.” “Ako nisi lezbijka i nije riječ o Isusu, onda je samo stvar u pronalasku pravog frajera.” Zakolutala sam očima. “Jao, Zar samo to? Pronaći pravog frajera? Zašto mi nitko prije nije to rekao?”

Zategnula je svoju plavu kosu u visoki konjski rep, koji je nekako još više isticao njezine grudi. “Ne mislim na pravog muškarca za udaju, srce. Mislim na pravog tipa od kojeg će ti krv brže zakolati. Zbog kojeg ćeš isključiti taj svoj analitički, procjenjivački, hiperaktivni mozak i najzad misliti svojim tijelom.”

“Tijela ne mogu misliti.”

“ Vidiš”, rekla je.

“Analitički. Procjenjivački.”

“Dobro! Dobro. U koji ćemo bar večeras?”

“Stumble Inn, naravno.” Zastenjala sam.

“Fino.”

“Što?”

Kelsey me pogleda kao da ne kužim odgovor na prilično jednostavno pitanje.

“To je sjajan bar. I još važnije, to je bar koji vole dečki. A kako mi volimo dečke, onda volimo i taj bar.”

Moglo bi biti i gore. Mogla me je odvesti u klub.


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 7 Prosjek: 3.4]Leave a Reply