Slučajna ljubavnica

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Šta sve neće morati da uradi kako bi spasila porodični posao!
Emili Kvest se skockala i otišla na odvratnu zabavu, gdejuje spasao zgodni stranac. Uprkos privlačnosti koja je zaiskrila među njima, mislila je da ga nikada više neće videti. Ali on se ponovo pojavio u njenom životu, zgodniji nego ikad!
Itan Vest je mislio daje Emili devojka za provod, i sad hoće da joj predoči posledice takvog života - u svom krevetu!

***

Kad je Emili Kvest shvatila kakva je to zabava, bilo je kasno da moralno zgade-na besno izjuri napolje.
Na kraju, lagala je i varala da bi se ubacila u ovu ekskluzivnu jazbinu greha zarad ličnih, pomalo nečasnih ciljeva, pa bi bilo licememo da osuđuje druge zvanice zbog njihovog nemoralnog ponašanja.
1 teško bi. odevena po poslednjoj reći šljam-modc. mogla da krivi bilo koga. osim sebe samu. za neprijatnu pažnju koju jc morala da trpi. Glumljenje praznoglave lutkice bio je suštinski deo njenog na brzinu skovanog plana, ali ju je on, na nesreću, naglavce bacio u situaciju kojoj nije bila dorasla.
Ako ništa drugo, ona je bar nosila donji veš, uteši sebe, što je bilo daleko više od onoga što su imale na sebi druge devojke pozvane da ožive zabavu za muško društvo! Jedan broj devojaka bio je iz čuvene ovdašnje agencije koja je pružala usluge pratnje, ali su druge bile samo „darovite amaterke“, kako ih je Emilina frizerka... od koje je izvukla pozivnicu... veselo nazvala. Ujurivanje trofejnih mužjaka na privatnim zabavama, očigledno, beše žestoko sportsko nadmetanje u određenim društvenim krugovima.susan-napier_slucajna-ljubavnica-e1415298586645

Nastavak na strani br. 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 6 Prosjek: 3.5]Leave a Reply