Suton na vodi

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Leandru je preplavio osećaj blage neprijatnosti. Iako nijednog čoveka nije doživljavala kao svog neprijatelja, i nijedno mesto kao potencijalno opasno, na kompleks objekata pod nazivom „Merida”, kao i na njihovog vlasnika, nije gledala otvorenog srca. Jednostavno je osećala da je Armando Andrade, zajedno sa svojim plaćenicima i gostima, pripadao nekom drugom svetu, svetu koji nije njen, u kome ona nije imala šta da traži.

Nadala se da je put nikada neće naneti u bilo koji od objekata u vlasništvu čoveka, čija je moralnost važila za sumnjivu. Ali, sada je znala da svoj odlazak u iste ne može da izbegne. Felipeov život je bio u pitanju, a ona se osećala spremnom da ga zaštiti na sve moguće načine.

- Da, Felipe... - prošaputala je, uzimajući njegovo lice među svoje ruke.

- Otići ću kod don Armanda, i objasniću mu šta se dogodilo. Znam da će mi poverovati. Znam da je on dobar čovek, iako ljudi ne pričaju lepe stvari o jemu. On ti daje platu, i nas dvoje od te plate živimo, zar ne? To je dovoljan razlog da ga poštujem.

Uklonio joj je šiške sa čela i pomazio je po nosu. - Hvala ti, devojčice moja... Znao sam da mogu da računam na tebe... I u pravu si, po pitanju don Armanda. On je častan čovek. Neće te povrediti.

Leandra se zbunjeno namrštila. - Zbog čega bi on mene povredio? Ja nisam ništa učinila! Momci iz Guerera su ukrali njegov novac!

Nastavak na strani 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply