Svijet je pun oženjenih muškaraca

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Cimnuo ju je natrag na krevet.
- Želiš li me, dušo? prošaptala je. - Želiš li me silno?
Promrmljao je potvrdno.
Iznenada, izvila se iz njegova zagrljaja, skočila s kreveta i potrčala prema vratima. - Ti si nezasitan rekla je ali ne sada, dragi. Možda ti već možeš ponovno, no meni je potrebno malo odmora. Zahihotala je. Ja ću se istuširati, a onda bismo mogli poći van na ručak; a zatim, dušo, zatim se možemo vratiti ovamo i nastaviti čitavu noć!
Nestala je kroz vrata i David je čuo kako u kupaonici teče voda.
Razmišljao je o Claudiji i njihovom prvom susretu. Da li je to odista bilo prije samo tri tjedna? Imao je posebno naporan dan na poslu, a Linda, njegova žena, predbacivala mu je zbog, kako joj se činilo, sve češćih dodatnih sati rada i zbog toga što ga više gotovo i ne viđa. Bilo je gotovo šest i upravo se spremao poći kad je Phillip Abbottson uletio u njegov ured.
- Slušaj, Dave rekao je Phillip. Imaš li časak vremena da siđeš dolje u studio i pomogneš nam donijeti odluku? Imamo dvije djevojke na probnom snimanju za sapun »Ljepota mladosti«, a obje su jednako dobre. Naprosto ne možemo odlučiti.
Nerado, David je krenuo s Phillipom u prizemni studio ogromne zgrade reklamne tvrtke CooperTaylor. Pripadala je njegovom ujaku, R.P. Cooperu, koji je imao dva sina, i Sanfordu Tayloru, koji nije imao sinova ali je imao zeta. David je bio šesti po važnosti u hijerarhiji, što je u poslu takvog opsega prilično značajan položaj, no po njegovu mišljenju ne i dovoljno značajan. Bio je zadužen za odjel televizijske propagande, a budući da su »Ljepotu mladosti« namjeravali intenzivno reklamirati na programu 9, bilo je važno izabrati pravu djevojku.

Nastavak na strani broj 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 4.5]Leave a Reply