Tajna Malberi Hola

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Srećna vam Nova godina. gospodine Sent Kler! Lukas, kome je bila upućena ova čestitka, zamišljeno se zagledao kroz visoki prozor svog biroa, na upravnom spratu zgrade Sent Kler korporacije.
Bilo je rano januarsko jutro. I.ukas je već u Šest sati bio za radnim stolom da bi obavio posao koji je odložio radi božičnih praznika.
Istini za volju, želeo je da završi što je pre moguće da bi se potom odmorio pošto je tradicionalno božično veće proveo u Edinburgu s majkom i dvojicom braće. Predstojalo mu je još jedno naporno putovanje do Malberi Hola, gde će se na porodičnom imanju na Novu godinu obavili venčanje njegovog najmlađeg brata.
Naravno, I.ukas je razumeo Džordanovu i Stefaninu želju da se tamo venčaju jer su se upoznali u toj kući. Ali Lukas je bio majstor da svaku priliku optimalno iskoristi, pa je ovoga puta organizovao i putovanje do Klostersa, skijaškog centra, jer je obožavao skijanje.
Namrštenog čela okrenuo se prema mladoj ženi koja je upravo ušla iz susedne kancelarije, gde je radila njegova privatna sekretarica. Ali ova žena nije bila zaposlena kod njega. Iačnije, ona je Lukasu bila potpuno nepoznata.
Zamišljeno ju je posmatrao. Njen uski poslovni kostim delovao je opojno, kao i ostali detalji: vitka, divnog stasa i duge crne kosi* koja se presijavala na dnevnoj svetlosti. Bilo joj je dvadesetak godina i nije bila preterano visoka. I imala je divno zakrivljene obrve iznad svetlucavih tamnoplavih očiju uokvirenih dugim trepavicama...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply