U tvojoj blizini

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Nekad ljubav dođe neočekivano, kao između Hermana i Vivijen. Nekad se desi iznenada, kao grom iz vedra neba, ali o tome bi mogli Oto i njegova verenica mnogo više da kažu. Neki godinama, decenijama traže pravu ljubav. Ticijan je dugo vremena skrivao svoja osjećanja prema mladoj sestri. A, recimo, doktor Nikolaus još uvek nije našao pravu, ali je bio srećan zbog sestre Elze koja se konačno smirila pored divnog i pažljivog čoveka.
Sve od sudbine zavisi. Zato ne treba očajavati, život nas može voditi tamnim lavirintima sve dok ne ugledamo svetlost na kraju puta.

***

Doktor Ticijan Berger izašao je iz klinike veoma dobro raspoložen. Sutra će početi ovde da radi. Dopala mu se atmosfera na klinici.
Nije bio prcterano bogat, ali jc bio samostalan i sposoban da stvara. Nije bio klasični lcpotan, ali je ostavljao utisak finog i šarmantnog momka. Mogao je sebi da priušti lagodan život čak je nameravao da jednoga dana otvori svoju ordinaciju, naravno, kad stekne dovoljno iskustva.
Bio je presrećan što je dobio posao upravo je potpisao ugovor i krenuo kući gdc ga jc čekao ručak koji jc za njega pripremila Marija.
Mariju je takoreći "nasledio", ona je bila kućna pomoćnica i bila je srećna što je mogla da ostane na svom radnom mestu. Usprkos činjenici da joj je sedamdeset godina, bila je veoma mladolika i dinamična.
Ticijanu se sviđala nova sredina. Voleo je prirodu, jednostavnost. Sada mu jc, osećao je to, i na poslovnom planu krenulo nabolje. Upravnik klinike Šnajder bio mu je idol od detinjstva.
Posle bogatog i veoma ukusnog ručka seo jc na verandu i počeo je da piše pismo svojoj sestri Kameliji koju je zvao Ncli. Dugo pismo završio je sledećim rečima:

"Nadam se da si ponovo srećna, moja draga, i da ti Ute ne oduzima više toliko energije..."

Nastavak na broju 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 2 Prosjek: 3.5]Leave a Reply