Učini me svojom

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Natali...

Sandra se praznih očiju zagledala kroz prozor velikog boinga, kojim je letela prema Melbumu. Nebo je bilo vedro, prepuno oblaka, čiju je belinu sekla moćna mašina.

Prošlo je čitavih 14 godina, od kako je poslednji put videla svoju sestru. Svoju nemirnu i nestalnu sestru, čije je misli i osećanja mogla tek da nasluti. U jedno je bila sigurna. Niko i ništa nije moglo da joj obezbedi spokoj, nigde joj nije bilo dovoljno dobro, ništa je nije moglo usrećiti. Natali Lekont je bila večita lutalica, večiti vagabund u potrazi za staništem, koje će pouzdano jednom napustiti.

Sandra je od njihove zajedničke majke, Melise Fleming, saznala da Natali svojom prirodom podseća na Ţerara Lekonta, strastvenog Francuza, koji je njen biološki otac. I on je, po priči, bio tajanstven i nedokučiv, večito u pokretu, večito u potrazi za nedosegnutim.

Natali ga nikad nije upoznala, baš kao što ni ona, Sandra, nikad nije upoznala svog oca, niti je uspela da otkrije njegov identitet. Znala je daje Englez, baš kao što je i njena majka, ah tu je počinjala i završavala se priča o drugom roditelju.

Gorčina joj tek na čas ispuni grudi. Kakva je to ironija sudbine naterala Natali da napusti svoje dete, baš kao što je i njihova majka napustila njih dve i otišla u nepoznatom pravcu? Zar je zaboravila šta znači biti ostavljen i napušten?

Srećom, Barbi je imala oca i to pouzdanog i odgovornog oca, ni nalik muškarcima sa kojima je Melisa Fleming ostvarila potomstvo. Barbi...

Nastavak na strani 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 8 Prosjek: 2.8]Leave a Reply