Ukus poroka

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

I pored svoje neosporne lepote, Ana nije bila predmet zavisti svojih koleginica ili drugih, manje lepih žena. Ono po čemu se ona razlikovala od klasičnih, lutkastih i atraktivnih lepotica, ticalo se njene jednostavnosti i spontanosti, kao i lakoće, kojom se nosila sa svojim dobrim izgledom. Nikada ga nije isticala, nikada njime nije mani-pulisala, nikada zbog njega nije prkosila drugim ženama. I, one su to osećale.
Anina imunost na prave dimenzije sopstvene lepote, bila je poznata i njenoj, dve godine mladoj sestri, Hani Majkls. Ipak, svaki put kada bi se suočila sa Anom, Hana nije mogla da ne pomisli kako je genetika čudna stvar, s obzirom daje dve sestre učinila toliko fizički različitim. Hana je bila antimanekenski tip, sa nezgrapnim telom, prosečnim, neupadljivim licem i kratkom, oštrom kosom. Ni iz daleka nije posedovala Aninu gracioznost i nenametljivu ženstvenost, zbog čega je oduvek patila i osećala se uskraćenom.
Kako je moguće da sva lepota pripadne samo jednom detetu, zapitala se Hana po hiljaditi put u životu, dok je svojoj starijoj sestri otvarala vrata i puštala je u stan. Odmah je zaključila kako Ana izgleda bolje nego ikad, kako joj uzane pantalone i kratka, strukirana jakna savršeno pristaju, ističući vitkost i skladnost njenog tela. Lice joj je bilo ozareno i nudilo je dokaz o njenoj spontanoj vedrini, dok se u očima lako čitala plemenitost i nesposobnost za činjenje zla. Rastreseni i povijeni naviše, pramenovi njene sjajne, kestenjaste kose, činili su joj frizuru nemarnom i smemo neurednom, što je važilo za poslednji modni hit.

Nastavak na broju 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply