Vatrena oluja

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Nastavak "Nevine vatre".

Storm Bragg je pucala i jahala bolje od ijednog muškarca, ali je njezina obitelj zaključila da hlače od jelenje kože mora zamijeniti haljinom za bal i pokazati se gospodi San Francisca. Iako joj udvaraju svi poželjni mladići u gradu, mlada goropadnica iz Teksasa vidi samo jednoga, a on nije gospodin. Brett D'Archand je čovjek koji je uspjeh postigao vlastitim radom - bahat, nemoguće privlačan, napadno senzualan - i u potrazi za suprugom koja će mu dati ugled. Storm je posve očarana njime, ali on zbog nje gubi i glavu i srce. I, pod prijetnjom skandala i propasti, njih dvoje su primorani vjenčati se.

 

Odlomak:

Zapadni Teksas. 1858.
Ajde! - vikala je Storm. - Ajde. Nick. ajde! - Bila je jako visoka, odjevena u kožnate hlače, a ni/, leda joj je visjela dugačka pletenica. Skakala je gore-dolje pokraj hrpe mladića okupljene oko dvojice mladih momaka koji su se hrvali u prašini. S gornje je strane bio mršav, mišićav momak, potamnjele bakreno-smeđe kože, sjajne od /.noja koji mu je izbio dok je pritiskao svog krupnog protivnika. Odjednom Nickova noga sklizne s mjesta gdje se upirao u zemlju pa se u sljedećem trenutku on našao na leđima.
Storm zaječi i primakne se bliže. - Ti to možeš, Nick, ti to možeš — vikala je svom bratu.
Prije nego što su joj riječi izašle iz usta, Nick je bacio svog protivnika i svinuo mu ruku iza leda pa je žestoka borba jenjala.vatrena-oluja
- Nick jc pobijedio! — vrištala je Storm pesnice dignute u zrak. Prolomi se klicanje, smijeh i vesela dernjava.
Nick pusti svog protivnika i otkotrlja se na leđa: oba su momka, teško dišući, ležala jedan pored drugoga. Njegov se smireni pogled sretne sa sestrinim. uzbuđenim. — Zar bih se usudio izgubiti? - zajedljivo je promrmljao, digao se na noge prošavši prstima kroz gustu, ravnu, kao ugljen crnu kosu.
Uz ostale, ne odveć drage crte svog karaktera. Lars nije znao gubiti pa se Stormine oči raširiše kad je vidjela da se s leđa baca na Nicka. — Nick! — kriknula je.
Nick se okrenuo taman da leđima odleti na zemlju, s Larsom na sebi. - Varao si, izrode — derao se Lars, crven u licu. Njegova poput malja velika pesnica tresne Nicka po licu.

Nastavak na str. 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 5 Prosjek: 2.8]



Leave a Reply