Venčanje sa odbeglom mladom

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Dan pred svoje venčanje Heder Tomsonje shvatila daje napravila pogrešan izbor. Međutim, nema hrabrosti da otkaže venčanje... sve dok slučajno ne sretne zgodnog stranca koji je ubedi da treba da osluškuje svoje srce.
Arči Keri nikako ne može da zaboravi tužnu devojku koju je ubedio da ne treba da se udaje ukoliko to ne želi. Na njegovo veliko iznenađenje, otkriva da će sledećih nekoliko dana raditi zajedno sa njom u bolnici...

Odlomak:

Arci je mogao da oseti kako mu se šok penje telom dok je gledao tu ženu. Toliko puta je mislio o njoj. U stvari, preterano često mu je njeno lice izlazilo pred oči i Često se pitao šta li se s njom dešava. Da joj je znao ime, pokušao bi da je pronađe, ali pošto nije imao nikakve podatke, nije mogao ništa da učini. To stoje najednom vidi ispred sebe, u bolnici, zapanjilo gaje i on je morao da se pribere i natera sebe da se sabere dok se okretao ka Čarlijevim roditeljima.
- Da sednemo? - predložio je, uvodeći ih nazad u sobu. Sačekao je dok ne sedoše pa se okrenu mladoj ženi. - Hvala vam, sestro, ja ču nastaviti.
- Naravno, gospodine.vjencanje-odbeglom-mladom

Ljubazno se nasmejala dok je žurila ka vratima, a Arci je primetio kako joj se obrazi crvene. Znao je da je i ona šokirana njihovim iznenadnim susretom. Pretpostavio je da je Heder jedna od sestara iz agencije, ali je ipak bilo čudno što ju je sudbina dovela baš ovde.
- Prvo vas moram uveriti da je Čarli dobro - rekao je, odbacujući pomisao o sudbini jer u nju nije verovao. Koliko je znao iz iskustva, život su ljudima usmeravale njihove odluke, a ne nepredvidive sile.
- Pretrpeo je infarkt miokarda, to jest srčani udar, ali je sada u stabilnom stanju i vitalne funkcije su mu dobre. Nadamo da će i ubuduće biti tako.
- Hvala nebesima!
Čarlijcva majka poče da plače kad je to čula. Arci joj doda kutiju s papirnim maramicama sa stola i sačeka da se žena sabere. Hteo je da oboma bude jasno da se dete još nije sasvim izvuklo.

Kliknite broj 2 za nastavak...

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 4]Leave a Reply