Čudesni svet ljubavi

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Tokom popodnevnih sati, u vreme kada je Renata bila na recepciji, grof Fon Libtov trudio se da je redovno obiđe i da nekoliko minuta proćaska s njom.
Kada joj je posle tri-četiri dana rekao da je nabavio karte za koncert, prihvatila je poziv teška srca. Najzad, za nekoliko dana će biti zaposlena na njegovom imanju i prisni odnos mogao bi joj to otežati. Međutim, nameravala je da se potrudi da stvori potrebnu distancu kada počne da radi na imanju.
Posle koncerta navratili su u jedan fini restoran da, uz bocu vina, razmene utiske. Pomislio je da mlada devojka naspram njega izgleda očaravajuće u crnoj večernjoj haljini. Na recepciji je uvek nosila belu uniformu.
- U vaše zdravlje, gospođice Renata! - rekao je kada im je konobar napunio čaše. - Mogu da pretpostavim da vam rad u hotelu ne prija. Tu je isuviše živo. Na dobru Bergsfeld sasvim je drugačije, videčete.
- Nemam ništa protiv živosti u hotelu, čak smatram da je interesantno. Mogu da upoznam mnogi ljudi, a uvek me je zanimalo proučavanje različitih karaktera. Ali, taj posao ima i tamnu stranu. Učtivost zaposlenih prema gostima je dužnost koja se podrazumeva. Ali neka gospoda to pogrešno shvataju i mnoge od nas košta mnogo nerava da se izbegne nametljivi gost, a da čovek ne bude uvređen.
- Ne čudi me što je to naročito slučaj sa vama. Vaša pojava je privlačna, vrlo privlačna, ako smem da primetim!

Nastavak na broju 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 1]Leave a Reply