Tamna strana žudnje

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Lon Maranc je uzeo čašu šampanjca s tacne u holu i zakoračio u salon ekskluzivnog stana uz Ridžents park. Bila je to tipična koktel-zabava na kojoj je livrejisano osoblje posluživalo goste čiji je zajednički imenitelj - bogatstvo. Ogromno bogatstvo. Pred Leonom se lelujalo mnoštvo skupih dizajnerskih haljina, na rukama, ušima i dekolteima dama svetlucao se skup i prefinjen nakit. Sve žene delovale su kao prezasićene, razmažene gracije, uz svoje muške partnere sa samopouzdanim, važnim izrazom na licu.

Leon je često bio u prilici da doživi drugačiju stranu tog prividnog bleštavila. Prelećući očima po salonu, pogled mu se zaustavio na Alisteru Lasiteru, leđima okrenutom ulazu. Leon je zadovoljno prineo čašu usnama da otpije gutljaj, a onda je zastao.

Krajičkom oka primetio je da ga jedna žena krišom pomno posmatra. Nije to bilo ništa novo. Počeo je da privlači poglede lepšeg pola davno pre nego što je stekao primamljivo bogatstvo. Ranije je za magiju privlačnosti bio zaslužan njegov visok stas, kao i zagonetan, mračan izraz na neočekivano privlačnom licu.

Leon je osećao da je ozbiljno zaintrigirao ovu nepoznatu damu. Popio je gutljaj šampanjca i polako se okrenuo prema njoj.Sudeći po nežnim crtama lica,svetlom tenu i krupnim, bistrim očima, verovatno je Engleskinja. Kestenjasta kosa slivala joj se po ramenima i preko indigoplave svilene haljine do kolena, koja je isticala njeno zgodno telo. Na nogama je imala otvorene sandale s visokim potpeticama. Primetio je da ima uzan struk, zaobljene bokove i predivan raskošni dekolteo, pa su pored nje ostale žene u salonu delovale kao blede kopije. Osetio je priliv adrenalina shvativši da ovo veće možda neće biti dosadno...


 

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 1]Leave a Reply