Zaljubljeni i zaludjeni

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

SUSAN ANDERSEN
Zaljubljeni i zaludjeni

Sve što zna o životu J. D. Carver naučio je na ulici. Kad ga neočekivano nasljedstvo dovede u odmorište Star Lake Lodge, gdje zahtijeva svoju polovicu, očekivat ce samo nevolje. No suvlasnici druge polovice, obitelj Lawrence – borbena ujna Sophie i staloženi ujak Ben, nedodirljiva Dru i njezin mali sin Tate – dočekuju ga raširenih ruku, što samo dodatno potkrepljuje sumnju da mu nešto kuju iza leđa i što je odlučan razotkriti. Doduše, djelić njega pritom čezne za toplim obiteljskim životom kojim oni žive… Dru je konačno uspjela pobiti ugled zločeste cure, i premda život u odmorištu nije uzbudljiv, silno se zaštitnički postavlja prema svojoj povučenoj obitelji. Sposobnost nemilosrdnog J. D. Carvera da je izbaci iz takta – pa čak i probudi onako kako je nitko već dugo nije probudio – samo dokazuje da nije za nju. No, zašto onda njezin sin obožava tipa kao da je heroj? I zašto joj se srce stisne svaki puta kad njegovo lice poprimi izraz djeteta koje čezne za slatkišima? Bili su uvjereni da znaju sve o životu… sve dok se nisu upoznali. Mogu li posrnula dobra cura i muškarac koji u životu nije imao sreće izgraditi vjeru jedno u drugo i dopustiti si ljubav?
Susan Andersen, jedna od najcitanijih spisateljica, svojim romantičnim pričama pobuđuje zanimanje svugdje u svijetu. Ovaj puta muškarac koji ne vjeruje u ljubav i žena koju je ljubav iznevjerila otkrivaju koliko su u krivu i donose još jednu priču kakvu su čitatelji već čitali u njezinim romanima Budi moja, Bit ću tvoj i Ludo zaljubljena. Roman je s engleskoga prevela Andrea Pongrac.

Odlomak:

Cijela ga je prokleta zbrka izmorila, sve te prijetnje, ali i vlastiti položaj izopćenika. I to u Rat Cityju povući potez koji će ga učiniti izopćenikom u toj četvrti? Neočekivano nasljedstvo koje mu je ostavila Edwina Lawrence došlo je baš u pravom trenutku pa je iskoristio priliku da zbriše iz grada.

Gorko se nasmijao. Naravno, i ona je jedan od crva. Mogao bi otvoriti prokleti dućan s mamcima! S jedne strane ona, s druge Butch i Lankovich. Do grla pliva medu crvima!

Protrljao je potiljak osjećajući kako ga hvata napetost. Nije imao izbora. Odustao je od garsonjere, prodao alat koji nije mogao ubaciti u auto, i podigao sav novac s računa. Ništa mu više nije preostalo u gradu u kojemu je odrastao, niti će se moći vratiti izjalove li mu se novi planovi. Upravo je zato odlučio uspjeti pod svaku cijenu.

Parkirao je ispred zdanja načinjenog od kamenja i drvenih trupaca, čiji je bio suvlasnik. Potom je ostao sjediti još nekoliko minuta udišući opojan miris zimzelenih stabala i jezera. Uguravši ruku u džep na trapericama prstom je prešao preko zlatne ure Edwinina oca, koji mu je prepustila zajedno sa
svojim udjelom u odmorištu.

Već član?
PRIJAVI SE ovdje»


Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 0 Prosjek: 0]Leave a Reply