Želim da gledam kako moj sin raste

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Hepiend

Uspeo sam nekako Dani da nađem posao. Obradovala se kad sam joj javio da su u obližnjoj bolnici blagonaklono pročitali njen CV. Vodeći kadar iz te zdravstvene ustanove očekuje da se Dana krajem meseca pojavi i odmah počne da radi. Tvrdoglava kakva jeste i uporna kao mazga, izgleda da je na vreme počela da uči njihov jezik. Treba li da kažem da sam s njenom dokumentacijom priložio i uverenje o stečenom znanju norveškog jezika i nostrifikaciju njene diplome? To je moja Dana, ništa olako ne shvata i u svakoj prilici vidi šansu. Kad je bila ovde pre nedelju dana na razgovoru, zadivila ih je i znanjem i umećem i samo-uverenošću. Nije joj se dopalo to što neće odmah moći da radi na poziciji kao u Srbiji, jer ovde sistem drugačije funkrionišc, ali odlučila je da se strpi.
Ko zna, možda će nas novi početak u tuđoj zemlji ponovo zbližiti i rasplamsati ljubav i strast, koju smo oboje doživeli one 2008. godine... Za početak, imamo kariku koja nas spaja - našeg Ivana.
Sada razmišljam samo o tome koliko bih želeo da moj sin dobije brata ili sestru, uz čvrsto obećanje da nikada više neću ponoviti greške iz mladosti. Pa valjda sam ponešto naučio u onom paklu, u kojem sam godinama bio. ■

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 6 Prosjek: 1.5]Leave a Reply