Žena koju je volio prije mene

Isključite Ad Blocker

Ovaj sajt je, izmedju ostalog, omogućen i prikazivanjem reklamnog sadržaja. Molimo isključite adblocker - hvala.

Libby ima sređen život, predivnog muža i veliku kuću uz more. Zvuči idealno, no je li uistinu tako? Preko Libbyne sreće pada velika sjena Jackove pokojne supruge Eve. Libby više nije sigurna u Jackove osjećaje i pita se je li ju ikada stvarno volio, i je li prebolio Eveinu smrt. Što uopće zna o muškarcu za kojeg se tako ishitreno udala i o naizgled savršenoj Eve? Libby pronalazi Eveine dnevnike koje je započela pisati još kao adolescentkinja. Iz njih doznaje zapanjujuće činjenice o Eveinoj prošlosti i Jackovim obiteljskim tajnama. Je li nakraju Eve ubijena ili je u pitanju splet nesretnih okolnosti? Je li Jack s time povezan? Može li Libby vjerovati Jacku?

Koomson je napisala sjajnu kombinaciju trilera i nevjerojatne ljubavne priče koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.


Odlomak:

Bila je prekrasna. Imala je gustu tamnu kosu koju je na poslu nosila u pristojnoj punđi. srcoliko lice, blistavu tamnosmeđu kožu i duge trepavice koje su joj uokvirivale kestenjaste oči. Jako bi joj se svidio Jack. I ona bi se vjerojatno svidjela njemu. Bila bi mu manji izazov od mene, no bili su na istoj valnoj duljini, imala je urođen smisao za to da dobije ono Sto joj pripada i novac ju je silno impresionirao, kao i ljudi s novcem. Savršeno bi se slagali.
"Trebala bi ga nazvati", rekla sam dodajući joj malu bijelu čestitku. "Jako bi ti se svidio: zgodan, bogat. Vozi jednu od onih sportskih zvjerki. Z4, i nosi sat Taga Heuera.”
Gotovo mi je ugrabila čestitku iz ruke zureći u nju raskolačenih očiju. "Zbilja to misliš?" upitala je nehajno dok su joj oči mahnito u uspomenu pohranjivale pojedinosti o njemu, u slučaju da se predomislim.

"Mislim", rekla sam. "Ti si njegov tip."
Kad je upamtila njegov broj. podignula je pogled prema meni i spojila usne. "U čemu je kvaka?" upitala je. " Što tražiš zauzvrat?"
Odmahujući glavom, prišla sam ormariću sa sredstvima za čišćenje i oslobodila staklenku instantkave koju smo sakrile iza i/.bjeljivača i deterdženta. (Kad bi nas posjetili čistunci koji posjeduju salone, vjerojatno bi umrli — nakon što bi nam dali nogu — otkrivši da ne pijuckamo zeleni čaj i ne jedemo sjemenke cijeli dan u čistoći utočišta sobe za osoblje.) "Ništa", rekla sam stupajući do lončića i tresući ga da provjerim ima li dovoljno za jednu šalicu. "E da. jedino pozivnicu na vjenčanje ako se sve posloži."

Nastavak na broju 2

Naša ocjena
Vaša ocjena?
[Ukupno 1 Prosjek: 3]Leave a Reply